MIGUEL MEDICIS, S.A.

Tornar

MIGUEL MEDICIS, S.A.

Nº de Casella: 74
Telèfon: 93.263.32.42- 93.263.31.82
Fax: 93.263.03.61
E-mail: barcelona@miguelmedicis.com
Web: www.miguelmedicis.com
La recerca de la qualitat, selecció i experiència són els requisits que Miguel Médicis S. A. persegueix.
Els seus especialistes en compres, mantenen un objectiu en els seus nombrosos viatges: aconseguir la millor qualitat al millor preu en els més importants caladors.
Aquest objectiu, els duu cap als vaixells congeladors que pesquen en els mars i oceans al voltant del món.

El millor cefalòpode del món es troba en les aigües dels països del Marroc i Mauritània, on trobem la sípia, el nostre producte més preuat.

La pesca realitzada pels vaixells congeladors, i el ultra congelat immediat en alta mar, fa que els nostres productes mantinguin totes les qualitats naturals, i el sabor autèntic, fins arribar al seu consum final.

Elaborados Miguel Médicis S. A. posseeix una superfície d'uns 4.000 m2, amb instal·lacions frigorífiques, on el cefalòpode es conserva en perfectes condicions. Amb una plantilla de més de 80 persones, i una producció mensual de 300 tones, obtenim la millor presentació i qualitat en els nostres productes diàriament.

Des del cefalòpode (sípia, pop, calamars) pelat artesanament, passant per una sala d'elaboració dotada de cadenes d'envasat, amb les últimes innovacions tecnològiques, arribar finalment, als nostres propis camions, els quals distribueixen directament els productes als mercats centrals on s'encarreguen de vendre'l als nostres clients, al millor preu.