BONAPESCA, S.A.

Tornar

BONAPESCA, S.A.

Nº de Caselles: 75-76
Telèfon: 93.336.65.61
Fax: 93.336.33.58
E-mail: bonapesca@mercabarna.com
L'empresa va ser fundada al 1980, ocupant en el mercat del carrer Wellington la casella nombre 44. Des dels nostres inicis gairebé sempre ens hem dedicat com activitat principal a la comercialització de peix de la costa, és a dir, el procedent dels ports de Catalunya i de la Comunitat Valenciana, amb algun que altre parèntesi motivat per canvis en l'adreça de l'empresa en els quals els nostres principals productes eren el peix fresc del nord d'Espanya i d'importació i ocasionalment la venda de peix congelat.

En l'actualitat ens trobem a Mercabarna, concretament en els llocs nombres 75 i 76 del Mercat Central del Peix, la nostra principal activitat se centra en la comercialització de peix procedent de les costes mediterrànies, des de Llançà i Port de la Selva, fins a València, tenint compradors o proveïdors entre altres ports a Roses, Palamós, Barcelona, Tarragona, Penyíscola, Borriana, etc..., tenint cada dia pescat subhastat en els esmentats ports durant la tarda del dia anterior.
Les principals espècies que comercialitzem són: Lluç de palangre, Lluç de bou, Pop Roquero, popet, Bacaladilla i en general tot tipus de peix generalment d'una alta qualitat procedent dels ports abans esmentats.

Disposem així mateix d'una secció de peix congelat, especialitzada en la comercialització de gamba llagostinera, completada amb altres productes com la gamba allistada, calamars, sípia, etc.