AJUTS A UCRAÏNA

Tornar

AJUTS A UCRAÏNA

Benvolguts companys,

Manifestar-vos el meu agraïment per totes les col·laboracions rebudes per apaivagar el patiment dels ucraïnesos. Fins avui hem aconseguit enviar 43 palets.

Com sabeu, la guerra a Ucraïna continua i la situació dels ucraïnesos es cada cop pitjor. Ciutats ucraïneses, Mariúpol n’és l’exemple més esfereïdor, es troben en condicions infrahumanes. Cada cop hi ha més ciutadans que s’exilien fugint de la guerra. Cal continuar col·laborant amb organitzacions, com Creu Roja o Caritas, que es troben a les fronteres de Ucraïna ajudant als refugiats i que també estan dins del país per alleugerir el patiment de la gent. Hem de seguir enviant tots tipus de productes, principalment els següents: llanternes, sacs de dormir, estoretes, mantes, impermeables, menjar i joguines pels infants, roba i subministraments mèdics de tot tipus.

Podeu portar les vostres aportacions a les parades de Fruites i Hortalisses Gavà (nau C 3057-3060), a les de Fruites Llonch (nau G 7034-7035) o al magatzem de Kop Logistic (carrer F num. 18). Cada dia sortirà un camió amb tota l’ajuda recollida.

Si us plau companys: és en aquests moments quan hem de fer palesa la solidaritat dels que treballem a Mercabarna vers a qui està patint greument.

No defallim!!!

JOAN LLONCH

AJUTS A UCRAÏNA

Attachments