ASSOCOME – RODA DE PREMSA NADAL AMB CARME RUSCALLEDA i RAÜL BALAM.

Tornar

ASSOCOME – RODA DE PREMSA NADAL AMB CARME RUSCALLEDA i RAÜL BALAM.

 

El 13 de desembre els Majoristes de Mercabarna vam fer la tradicional roda de premsa de Nadal i vam comptar amb la presència dels xefs Carme Ruscalleda i Raül Balam. Vam gaudir moltíssim amb els cinc magnífics “platillos” que ens van presentar i, com volem desitjar-te bones festes d’una manera especial, compartim amb tu el receptari Per Nadal Bona Cuina dels xefs Ruscalleda i Balam i també el nostre Decàleg dels frescos nadalencs per ajustar la despesa.

Rap i bacallà

Aprofita aquesta setmana per comprar rap (i congelar de cara festes). Els nostres majoristes experts ens expliquen que hi ha hagut força captures i el trobaràs a preus més baixos. T’engresques a preparar un rap allagostat? Escolta aquí els consells de Carme Ruscalleda. Tal com diu, tens moltes possibilitats. El pots fer amb suquet, romesquet, escabetxos, vinagretes, etc. També et parlarà d’aquest peix avui divendres al programa de TV3 Totesmou, on els Majoristes de Mercabarna tenim el plaer de col.laborar.
Pren nota: bona setmana de calamar i lluç de palangre.

Per la bona relació qualitat-preu, també destaquem el bacallà fresc del Mar del Nord.
Amb bacallà podràs preparar aquestes festes la recepta dels xefs Carme Ruscalleda i Raül Balam que trobaràs a continuació.

 

Cloïssa

Pel que fa al marisc, aquesta setmana els nostres majoristes experts ens aconsellen la cloïssa “bavosa”. Ens arriba de Galícia i es tracta d’un tipus de marisc de molta qualitat, un sabor extraordinari – els majoristes ens detallen que fins i tot és menja crua – i que presenta un preu molt raonable, tenint en compte l’excel·lent i qualitat del producte.

No et perdis la recepta amb escabetx de cloïsses!

 

 

AQUÍ TENS LA RECEPTA DE CARME RUSCALLEDA I RAÜL BALAM:

Terrina de bacallà fresc i escabetx de cloïsses

 

RECORDA: Tots els dijous, a partir de les 12.00h i en directe, escolta a Ràdio 4 el llistat dels millors frescos pensats per a tu,  dels Majoristes de Mercabarna, i les receptes i consells de Carme Ruscalleda per cuinar-los al programa Avui sortim amb Xavi Martínez.

 Escolta aquí els consells i receptes de la xef Carme Ruscalleda

(programa emès el dia 15 de desembre del 2022).

 

 

 

TROBARÀS TOTES LES RECEPTES, FOTOS DE LA RODA DE PREMSA I MOLT MÉS A LA WEB WWW.PERNADALBONACUINA.COM

 

 

 

 

ASSOCOME – RODA DE PREMSA NADAL AMB CARME RUSCALLEDA i RAÜL BALAM.

Attachments