CIRCULAR Núm. 2.166

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.166

Distingit agremiat :

 

Li comuniquem que segons el vigent Conveni Col·lectiu de les empreses del Mercat del Peix, durant les pròximes Festivitats Nadalenques la venda en el Mercat s’iniciarà a la mateixa hora que l’horari actual, o sigui, a les 3,45 hores; autoritzant-se, a partir d’aquesta hora, l’entrada dels vehicles dels compradors i l’extracció del gènere del Mercat.

 

Alhora li recordem, que com durant tot l’any, NO està permesa la venda de qualsevol classe de gènere a particulars. (Adjuntem a la present “Cartells” en tal sentit per si té a bé col·locar-los a la Zona de Vendes de la seva Casella).

 

Li detallem a continuació, l’horari especial de la descàrrega que realitzarà el nostre operador FRIMERCAT durant aquests dies :

 

DIES 21 i 22 / DESEMBRE / 2.017. (Vendes divendres i dissabte) :

A PARTIR DE LES 22 HORES.

DIES 28 i 29 / DESEMBRE / 2.017. (Vendes divendres i dissabte) :

A PARTIR DE LES 22 HORES.

 

Les càmeres durant els dies anteriorment esmentats, s’obriran a la mateixa hora de l’inici de la descàrrega, recordant-li, tal com es va informar en l’última Assemblea celebrada, que allargaran el seu horari fins a les 13:00 h. els dos dies dissabte anteriorment esmentats. De la mateixa manera, aquests dies dissabte (23 i 30 de desembre), les càmeres donaran servei especial en horari des de les 21:00 fins a les 24:00 h.

 

Per tal d’evitar possibles robatoris i sostraccions de gènere, ens permetem recomanar-li que un responsable de la seva empresa, estigui a la casella a partir de l’hora de l’inici de la descàrrega, per tal de fer-se càrrec de les mercaderies.

 

Igualment, li comuniquem que el proper dia 2 de Gener de 2.018, (dimarts), segons el Conveni Col·lectiu vigent, el Mercat del Peix de Barcelona romandrà tancat a tots els efectes.

 

De la mateixa manera, i posats en contacte amb el nostre operador del Servei de Transport Kartin S.L, aquests ens manifesten que durant aquestes dates es realitzaran les càrregues com en anys anteriors, amb reforç de camions a dues dates. En el cas de desitjar un agremiat “Camió Directe”, els preguem es posin en contacte amb aquestes oficines gremials per coordinar els detalls de recollida.

 

Sense un altre particular i esperant prengui bona nota de tot això, atentament el saluda.

 

Barcelona, ​​19 de desembre de 2017.

 

Signat : FELIX FALCÓ VILLASCLARAS

                      SECRETARI

 

VEURE, CIRCULAR Nº 2.166 – HORARI FESTES NADALENQUES 2017 ,CLICAR AQUI…

Attachments