Campanya de Detecció de la Covid-19 a Mercabarna

Tornar

Campanya de Detecció de la Covid-19 a Mercabarna

Test ràpids d’Antígens per a tots els treballadors.

De l’30 de novembre al 4 de desembre, farem un cribratge massiu a Mercabarna. Animem totes les empreses a contractar aquest servei, màxim a 29,00€/test.

Formulari d’inscripció per al test d’antígens de Covid-19

Mercabarna, conjuntament amb els Gremis de Majoristes i Assocome, hem arribat a un acord amb la patronal Foment de Treball i Mycovidtest per oferir a totes les empreses de la Unitat Alimentària la possibilitat de practicar test ràpid d’antígens de Covid-19 als seus treballadors, a un preu competitiu.

El preu variarà en funció del nombre final de proves que es confirmin per part de les empreses, de manera que com més empreses s’inscriguin, millor preu final obtindrem de cada test.

  • De 0 a   500 tests, cost fix de 14,50€. (29,00€/test).
  • De 501 a 1500, a 28€/test.
  • De 1501 a 2500, a 23€/test.
  • De 2501 a 3500, a 21€/test.
  • Més de 3501, a 20€/test.

Aquesta prova, que permet saber resultats d’infecció de Covid-19 en 15 minuts, es realitzarà de manera massiva amb cita prèvia de dilluns 30 de Novembre a el divendres 4 de desembre, de les 06:00 a les 18:00 hores, en 2 carpes que s’ubicaran a la Unitat Alimentària i un punt mòbil a Mercabarna-flor, (dia i hora per determinar).

Perquè Foment del Treball i Mycovidtest puguin organitzar correctament la planificació de les proves en funció del nombre d’empreses interessades i el nombre de treballadors de cada empresa, és important que comuniqui el seu interès abans de dijous 26 de novembre a les 09:00 hores. No s’admetran més empreses passada aquesta data de confirmació.

Per fer-ho, hem habilitat un formulari on haurà d’emplenar algunes dades com el nom de l’empresa, el nombre de treballadors que es farien el test i un correu electrònic del responsable de l’empresa que coordinarà aquesta acció.

Formulari de confirmació d’empresa en la realització del test d’antígens de Covid-19

Les empreses interessades rebran a posteriori informació concreta per organitzar la realització dels tests.

 

 

NOTA INFORMATIVA – AVIS TEST D’ANTIGENS MASSIUS A MERCABARNA.

Attachments