CIRCULAR Núm. 2.130

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.130

Distingit agremiat :

 

Pròximament i donant compliment amb els contractes de Prevenció de Riscos Laborals signats amb l’empresa GESEME, en la part referida a VIGILÀNCIA DE LA SALUT, és previst realitzar els reconeixements mèdics dels treballadors.

 

Aquests reconeixements mèdics són de caràcter voluntari i les empreses hauran de comunicar a tots els seus treballadors la possibilitat d’efectuar-los; per això adjuntem a la present, un formulari que han d’emplenar i signar TODOS els treballadors, tant els que desitgin efectuar-los, com els que no se’ls vulguin fer.

 

Els reconeixements mèdics, enguany, estan previstos que es realitzin al local nº 14 de la Zona d’aplegadors d’aquest Mercat del Peix, ubicació de GESEME, compartint una Unitat Mòbil situada davant, a partir de les 06:00 i fins a les 12:00 hores, els dies 11, 13, 14, 18, 19, 20 i 21 d’octubre. Les sol·licituds seran recollides per la seva empresa pel tècnic de GESEME, Carles Carrera, que passarà el proper dimecres dia 5 d’octubre. El llistat amb les sol·licituds, permetrà efectuar una programació sabent el nombre de treballadors que realment els duran a terme. Posteriorment se li comunicarà els dies que han d’acudir els treballadors de la seva empresa.

 

 Sense cap altre esment, i esperant prengui bona nota del contingut de la present, atentament li saluda.

 

                                                                                           Barcelona, 28 de setembre de 2016.

 

                                                                                           Signat: FELIX FALCO VILLASCLARAS

                                                                                                                 SECRETARI

VEURE, C I R C U L A R Nº 2.130 – REC. MEDICOS – GESEME 2.016, CLICAR AQUÍ…

Attachments