CIRCULAR Núm. 2.135

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.135

Benvolguts senyors / es,

El Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix i Geseme estem d’enhorabona.

Divendres passat dia 11 de Novembre, el Departament de Salut de la Generalitat va concedir a Geseme l’acreditació com a centre mèdic homologat per a la pràctica de l’especialitat de Medicina del treball a la seva seu a Mercabarna.

Aquesta novetat implica uns avantatges necessàries per a totes les empreses i els treballadors de Mercabarna que apostin per salut i seguretat.

A partir d’ara els treballadors han de gaudir d’un centre mèdic in situ adequat per a realitzar els seus reconeixements mèdics laborals, evitant les incomoditats que comporta la realització dels mateixos en unitats mòbils, a les quals tan acostumats estem a Mercabarna.

Així mateix, la presència permanent d’un tècnic de prevenció de riscos laborals de Geseme facilitarà la gestió, de manera directa, de qualsevol sol·licitud referent a la medicina del treball.

Gràcies a la feina i compromís de Geseme, per primera vegada hi ha un centre mèdic acreditat en medicina del treball a Mercabarna, seguint així la trajectòria prevista, que va començar amb la instal·lació de l’oficina de prevenció de riscos laborals fa uns mesos.

Des del Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix ens enorgulleix que els nostres col·laboradors, com Geseme, entenguin i donin solucions a les particularitats que la nostra petita gran ciutat i les seves persones tenen. Seguim apostant per la seva seguretat. Seguim apostant per la seva salut.

Rebeu una cordial salutació.

Barcelona, 24 de novembre de 2016.

Signat: FELIX FALCO VILLASCLARAS

                         SECRETARI

VEURE, C I R C U L A R Nº 2.135 – GESEME – CENTRO MEDICO LABORAL MERCABARNA, CLICAR AQUÍ…

 

Attachments