CIRCULAR Núm 2.176

Tornar

CIRCULAR Núm 2.176

Distingit Agremiat :

 

El cap de setmana del 10 al 12 de març, es realitzarà una prova de 300 m2 del paviment amb 6 mm de poliuretà cementòs per l’empresa TECEMAC. Per tant, les tasques de descarrega que efectua Frimercat els dilluns en el finger del Pont 4 “A” , es traslladaran durant el dilluns 12, al finger del Pont 3 “B”, el qual haurà estat acotat prèviament per vigilància.

Aquests treballs del paviment s’iniciaran el dissabte dia 10 a les 12:00 hores, per no perjudicar la recollida de gènere dels Majoristes.

Com podeu veure en el planell adjunt, aquesta mostra de paviment s’efectuarà en el passadís central del Mercat davant de l’entrada de les càmeres, tant la de congelat com la de fresc, ja que així, i a causa del pas continuat dels “toros”, es podrà fer una millor comprovació de la resistència d’aquesta mostra de paviment.

El cap de setmana anterior (3, 4 i 5 de març), l’empresa TECEMAC, repassarà tots els forats/sots que trobi en aquests 300 m2 de proba perquè el treball de la següent setmana sigui de més qualitat.

Adjuntem planell.

El que l’informem per la seva informació i coneixement.

 

Barcelona, a 22 de febrer de 2.018.

 

Signat : FELIX FALCO VILLASCLARAS

                         SECRETARIO

                      (EN FUNCIONES)

 

 

VEURE, CIRCULAR Nº 2.176 – COMUNICACIO – PROVA PAVIMENT MERCAT, CLICAR AQUI…

Attachments