CIRCULAR Núm. 2.198

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.198

Distingit agremiat :

 

Li comuniquem que segons el vigent Conveni Col·lectiu de les empreses del Mercat del Peix, els propers dies dilluns, 24 i 31 de desembre seran dies laborables a tots el efectes; igualment, li comuniquem que durant les pròximes Festivitats Nadalenques la venda en el Mercat s’iniciarà a la mateixa hora que l’horari actual, o sigui, a les 3,45 hores; autoritzant-se, a partir d’aquesta hora, l’entrada dels vehicles dels compradors i l’extracció del gènere del Mercat.

Alhora li recordem, que com durant tot l’any, NO està permesa la venda de qualsevol classe de gènere a particulars. (Adjuntem a la present “Cartells” en tal sentit per si té a bé col·locar-los a la Zona de Vendes de la seva Casella).

Li detallem a continuació, l’horari especial de la descàrrega que realitzarà el nostre operador FRIMERCAT durant aquests dies :

DIES 21 i 23 / DESEMBRE / 2.018. (Vendes dissabte i dilluns) :                                            A PARTIR DE LES 22 HORES.

DIES 28 i 30 / DESEMBRE / 2.018. (Vendes dissabte i dilluns) :                                            A PARTIR DE LES 22 HORES.

Les càmeres durant els dies anteriorment esmentats, s’obriran a la mateixa hora de l’inici de la descàrrega, recordant-li que allargaran el seu horari fins a les 12:00 h. els dos dies dissabte anteriorment esmentats. De la mateixa manera, aquests dies dissabte (22 i 29 de desembre), les càmeres donaran servei especial en horari des de les 21:00 h. fins a les 24:00 h.

Per tal d’evitar possibles robatoris i sostraccions de gènere, ens permetem recomanar-li que un responsable de la seva empresa, estigui a la casella a partir de l’hora de l’inici de la descàrrega, per tal de fer-se càrrec de les mercaderies.

Igualment, li comuniquem que el proper dia 2 de Gener de 2.019, (dimecres), segons el Conveni Col·lectiu vigent, el Mercat del Peix de Barcelona romandrà tancat a tots els efectes.

De la mateixa manera, i posats en contacte amb el nostre operador del Servei de Transport Kartin S.L, aquests ens manifesten que durant aquestes dates es realitzaran les càrregues com en anys anteriors, amb reforç de camions a dues dates (Sortides els dijous 20 i 27 de desembre). En el cas de desitjar un agremiat “Camió Directe”, els preguem es posin en contacte amb aquestes oficines gremials per coordinar els detalls de recollida.

Sense un altre particular i esperant prengui bona nota de tot això, atentament el saluda.

 

Barcelona, ​​12 de desembre de 2018.

 

Signat : MARIA PASTOR DURAN

                  SECRETARIA

 

 

VER, CIRCULAR Núm. 2.198 – HORARIS FESTIVITATS NADALENQUES 2018, CLICAR AQUÍ…

 

Attachments