CIRCULAR Núm. 2.211

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.211

RECONEIXEMENTS MÈDICS MAIG 2019

 

Distingit agremiat :

 

Pròximament i donant compliment amb els contractes de Prevenció de Riscos Laborals signats amb l’empresa GESEME, en la part referida a VIGILÀNCIA DE LA SALUT, és previst realitzar els reconeixements mèdics dels treballadors.

Aquests reconeixements mèdics són de caràcter voluntari i les empreses hauran de comunicar a tots els seus treballadors la possibilitat d’efectuar-los; per això adjuntem a la present, un formulari que han d’emplenar i signar TODOS els treballadors, tant els que desitgin efectuar-los, com els que no se’ls vulguin fer.

Els reconeixements mèdics, enguany, estan previstos que es realitzin al local nº 14 de la Zona d’aplegadors d’aquest Mercat del Peix, ubicació de GESEME, a partir de les 06:00 i fins a les 12:00 hores, els dies 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de maig. Les sol·licituds seran recollides per la seva empresa pel tècnic de GESEME, Carles Carrera, que passarà el proper dimecres, dia 8 de maig. El llistat amb les sol·licituds, permetrà efectuar una programació sabent el nombre de treballadors que realment els duran a terme. Posteriorment se li comunicarà els dies que han d’acudir els treballadors de la seva empresa.

Sense cap altre esment, i esperant prengui bona nota del contingut de la present, atentament li saluda.

 

Barcelona, 2 de maig de 2019.

 

Signat: MARIA PASTOR DURAN

                  SECRETARIA

 

 

VEURE, CIRCULAR Núm. 2.211 – REC. MÈDICS – GESEME 2019, CLICAR AQUÍ…

 

Attachments