CIRCULAR Núm. 2.214

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.214

Distingit agremiat :

 

A partir del proper mes de juny, l’empresa “LABORATORIO DE ENSAYOS METROLOGICOS, S.L.  –  LEM”, procedirà a realitzar la preceptiva verificació bi-anual oficial obligatòria de totes les bàscules del Mercat. Es procedirà a avisar diàriament a aquelles empreses a les quals se’ls realitzarà la inspecció ja que cal deixar connectat el subministrament elèctric de les bàscules i aportar la TARGETA DE CONTROL METROLOGIC de cadascuna d’elles al tècnic.

Tal i com es va informar a l’octubre de 2015, els tècnics de “LEM” es van trobar bàscules que NO disposaven del certificat de verificació inicial per que s’havia substituït algun dels 2 components de la bàscula (visor o plataforma), certificat que deu aportar l’industrial que realitzi el canvi del component. “LEM”, Sr. David Aguado, és posa a la seva disposició per orientar-lo en el cas que NO disposi del certificat de VERIFICACIÓ INICIAL OFICIAL.

Li adjuntem a la present, les tarifes de verificació anteriorment esmentades, que no han modificat els seus preus des de l’any 2013.

Sense altre particular, atentament li saluda.

 

Barcelona, 15 de maig de 2019.

 

Signat : MARIA PASTOR DURÁN

                   SECRETARIA

 

VEURE, CIRCULAR Núm. 2.214 – VERIFICACIO OFICIAL BÀSCULES MERCAT – 2019 – LEM, CLICAR AQUÍ…

Attachments