CIRCULAR Núm. 2.221

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.221

Distingit agremiat :

 

Li comuniquem que segons el vigent Conveni Col·lectiu de les empreses del Mercat del Peix, els propers dies dilluns, 23 i 30 de desembre seran dies laborables a tots el efectes; igualment, li comuniquem que durant les pròximes Festivitats Nadalenques la venda en el Mercat s’iniciarà a la mateixa hora que l’horari actual, o sigui, a les 3,45 hores; autoritzant-se, a partir d’aquesta hora, l’entrada dels vehicles dels compradors i l’extracció del gènere del Mercat.

Alhora li recordem, que com durant tot l’any, NO està permesa la venda de qualsevol classe de gènere a particulars. (Adjuntem a la present “Cartells” en tal sentit per si té a bé col·locar-los a la Zona de Vendes de la seva Casella).

Li detallem a continuació, l’horari especial de la descàrrega que realitzarà el nostre operador FRIMERCAT durant aquests dies :

 

DIES 22 i 23 / DESEMBRE / 2.019. (Vendes dilluns i dimarts) :

A PARTIR DE LES 22 HORES.

DIES 29 i 30 / DESEMBRE / 2.019. (Vendes dilluns i dimarts) :

A PARTIR DE LES 22 HORES.

 

Les càmeres durant els dies anteriorment esmentats, s’obriran a la mateixa hora de l’inici de la descàrrega.

Per tal d’evitar possibles robatoris i sostraccions de gènere, ens permetem recomanar-li que un responsable de la seva empresa, estigui a la casella a partir de l’hora de l’inici de la descàrrega, per tal de fer-se càrrec de les mercaderies.

Igualment, li comuniquem que el proper dia 2 de Gener de 2.020, (dijous), segons el Conveni Col·lectiu vigent, el Mercat del Peix de Barcelona romandrà tancat a tots els efectes.

En el cas de desitjar un agremiat “Camió Directe”, els preguem es posin en contacte amb aquestes oficines gremials per coordinar els detalls de recollida.

Sense un altre particular i esperant prengui bona nota de tot això, atentament el saluda.

Barcelona, ​​5 de desembre de 2019.

 

Signat : MARIA PASTOR DURAN

                  SECRETÀRIA

 

VEURE, CIRCULAR Núm. 2.221 – HORARIS FESTIVITATS NADALENCAS 2019, CLICAR AQUI…

Attachments