CIRCULAR Núm. 2.225

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.225

Distingit Agremiat :

 

Mercabarna, conjuntament amb el Gremi i amb la col·laboració de l’empresa de Prevenció de Riscos Laborals GESEME, continuem treballant per millorar la seguretat viària del recinte del Mercat del Peix i impulsem una campanya que segueix la línia de l’encetada al mes d’octubre amb l’eslògan,

“Benvingut a Mercabarna,

aquí les normes són les mateixes”.

En aquesta ocasió, els conductors de carretons elevadors són el públic objectiu dels materials editats, que posen el focus en imprudències relativament habituals i que són origen d’alguns accidents de trànsit. En aquest sentit, es destaca la prohibició de fer servir el telèfon mòbil mentre es condueix, el respecte dels passos de vianants i l’obligatorietat d’utilitzar armilles reflectants i el cinturó de seguretat.

Així mateix, es recorda que el consum de drogues i alcohol és un dels principals causants d’accidents al volant, ja que altera la capacitat de conduir i provoca problemes de percepció, atenció, control i coordinació, entre altres. Segons informa el Servei Català de Trànsit, l’única taxa segura si s’ha de conduir és el 0,0.

Adjuntem el fulletons informatius referents a aquesta campanya, amb el prec que els faci extensius entre el personal de la seva empresa.

El saluda cordialment.

 

Barcelona, 16 de gener de 2020.

 

Signat : MARIA PASTOR DURAN

                   SECRETARIA

 

VEURE, CIRCULAR Núm. 2.225 – CAMPANYA SEGURETAT VIÀRIA MERCABARNA – CONDUCTORS CARRETONS, CLICAR AQUI…

Attachments