CIRCULAR Núm. 2.230

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.230

Benvolgut agremiat,

Us fem arribar circular 2230/16-04-20 amb informació sobre una empresa que ha ofert a tota Mercabarna la possibilitat de compra conjunta mascaretes per totes les empreses de la unitat alimentaria. Si estan interessats si us plau cliquin al link que hi ha a la mateixa circular per poder saber com funciona i quines son les condicions. Aquesta circular es simplement a títol informatiu i des del Gremi no es coordinarà cap acció en vers aquesta empresa.

 

Distingit agremiat :

En relació al proveïdor d’ equips de protecció “STAGE” , han creat una plataforma de compres per poder rebre les comandes per part de cada empresa interessada. Tot i que la comanda global inicial havia de ser d’un mínim de 100.000 unitats, hem arribat a un acord per tal de que, a partir de comandes globals entre varis interessats que arribin a 50.000 unitats, ens les faran arribar a Mercabarna, una vegada s’hagi completat la comanda mínima indicada.

Des de la mateixa empresa “STAGE”, pel nostre sector atenent a les necessitats d’empreses d’alimentació, ens recomanen la “mascareta mèdica” a un preu de 0’51.-€/unitat (IVA inclòs i transport), que permet un canvi diari per a cada treballador.

Les mascaretes FFP2 estan indicades pel sector sanitari . Cas d’estar interessats en aquest tipus és necessari que globalment es compleixin els requisits anteriorment comentat.

Des d’aquesta opció, cada empresa pot demanar el nombre d’unitats que estimi convenient, atenent a les necessitats de cada firma.

Us facilitem l’enllaç per si és del vostre interès : https://spainstage.com/es/

Atentament,

 

Barcelona, 16 d’abril de 2020.

 

Signat : MARIA PASTOR DURÀN

                     SECRETÀRIA

 

 

VEURE, C I R C U L A R Nº 2.230 – COMPRA MASCARETES, CLICAR AQUÍ…

 

 

Attachments