CIRCULAR Núm. 2.242

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.242

Distingit agremiat :

Li recordem el calendari de festius del Mercat del Peix, durant les pròximes festivitats de Nadal, Cap d’Any i Reis :

S’ha sol·licitat a la Direcció de Mercat del Peix que durant aquestes dates s’avanci l’horari de venda al Mercat, autoritzant-se la entrada dels vehicles dels compradors i l’extracció del gènere del Mercat amb anterioritat a l’horari habitual.

Al mateix temps li recordem, que com durant tot l’any, NO està permesa la venda de qualsevol classe de gènere a particulars. (Adjuntem a la present “Cartells” en tal sentit per si té a bé col·locar-los a la Zona de Vendes de la seva Casella).

El nostre operador de el servei de la descàrrega, FRIMERCAT, ens ha comunicat que durant la setmana del 21 al 24 de desembre, avançarà l’hora de l’inici de les seves activitats a partir de les 21 hores, (i fins i tot abans si ho necessitessin). Per tant, els preguem que realitzin les seves comandes amb la suficient antelació perquè les empreses transportistes puguin avançar l’hora de sortida i els camions arribin a Mercabarna a primera hora, de manera que es pugui agilitzar l’operativa d’aquests dies. Les càmeres durant els dies anteriorment esmentats, s’obriran a la mateixa hora de l’inici de la descàrrega. En el cas de desitjar un agremiat “Camió Directe”, els preguem es posin en contacte amb aquestes oficines Gremials per coordinar els detalls de recollida.

Per tal d’evitar possibles robatoris i sostraccions de gènere, ens permetem recomanar-li que un responsable de la seva empresa, estigui a la casella a partir de l’hora de l’inici de la descàrrega, per tal de fer-se càrrec de les mercaderies.

Sense un altre particular i esperant prengui bona nota de tot això, atentament el saluda.

 

Barcelona, ​​16 de desembre de 2020.

                                              

Signat : MARIA PASTOR DURAN

                    SECRETÀRIA

 

CIRCULAR Núm. 2.242 – HORARIS FESTIVITATS NADALENQUES 2020.

Attachments