CIRCULAR Núm. 2.247

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.247

PROGRAMACIÓ CURSOS

PREVENCIÓ RISCOS LABORALS

I

FORMACIÓ EN HIGIENE ALIMENTÀRIA.

 

Distingit agremiat :

A causa de l’actual situació de pandèmia per la COVID-19 i les limitacions imposades per les autoritats pel que fa a les reunions i el distanciament social, s’ha decidit que tant en els cursos de Prevenció de Riscos Laborals com en els cursos d’Higiene Alimentària per als treballadors de les empreses agremiades NOMÉS ASSISTEIXIN AQUELLS TREBALLADORS NOUS EN LES EMPRESES I QUE NO ELS HAGIN REALITZAT ABANS O QUE A PETICIÓ DELS SERVEIS D’INSPECCIÓ DEL MERCAT HAGIN DE REALITZAR-LOS.

Per tant, durant la setmana que ve, personal del Gremi passarà per la seva empresa per conèixer el nombre i nom dels treballadors que realitzaran els cursos, o un dels dos. Un cop conegut el nombre d’assistents, s’organitzaran i coordinaran els dos cursos i ens posarem en contacte amb les empreses, convocant als seus treballadors, citant-los en dia i hora.

La durada dels curs serà d’UNA HORA, els dies dimecres i dijous de les setmanes programades,

Donades les especials circumstàncies, per a la celebració d’aquests cursos i donar compliment a les disposicions de seguretat i distanciament social, l’aforament màxim permès per sessió serà de 15 persones, sent del tot imprescindible i necessari l’ús de mascareta. S’informa que, a més, es disposarà de gel hidro-alcohòlic per a la desinfecció de mans dels assistents.

Sense altre particular, atentament el saluda.

 

Barcelona, ​​16 de Febrer de 2.021.

 

Signat .: MARIA PASTOR DURAN

                     SECRETÀRIA

CIRCULAR NÚM 2.247 – CURSOS PREVENCIÓ RISCOS LABORALS I HIGIENE ALIMENTÀRIA – ANY 2021.

Attachments