CIRCULAR Núm. 2.295

Tornar

CIRCULAR Núm. 2.295

RECONEIXEMENTS MÈDICS MAIG 2023

 

Distingit agremiat :

Pròximament i donant compliment amb els contractes de Prevenció de Riscos Laborals signats amb l’empresa GESEME, en la part referida a VIGILÀNCIA DE LA SALUT, és previst realitzar els reconeixements mèdics anuals dels treballadors.

Aquests reconeixements mèdics són de caràcter voluntari i les empreses hauran de comunicar a tots els seus treballadors la possibilitat d’efectuar-los; per això, adjuntem a la present, un formulari que han d’emplenar i signar TODOS els treballadors, tant els que desitgin efectuar-los, com els que no se’ls vulguin fer.

Els reconeixements mèdics, es realitzaran al local nº 14 de la Zona d’aplegadors d’aquest Mercat del Peix, ubicació de GESEME, a partir de les 06:00 i fins a les 12:00 hores, els dies 16, 17, 18, 19 i 23, 24, 25, i 26 de maig. Les sol·licituds seran recollides a la seva empresa pel tècnic de GESEME, Carles Carrera, que passarà el proper dia 03 de maig. El llistat amb les sol·licituds, permetrà efectuar una correcta programació sabent el nombre de treballadors que realment els duran a terme. Posteriorment se li comunicarà els dies que han d’acudir els treballadors de la seva empresa.

Sense cap altre esment, i esperant prengui bona nota del contingut de la present, atentament li saluda.

 

Barcelona, 26 d’abril de 2023.

 

 

Signat: POL SERRATOSA FANDOS

                      SECRETARI

 

 

CIRCULAR Núm. 2.295 – RECONEIXEMENTS MÈDICS – GESEME 2023

Attachments