COMUNICAT ASSOCOME – ES GARANTEIX EL PROVEÏMENT DE PRODUCTES FRESCOS.

Tornar

COMUNICAT ASSOCOME – ES GARANTEIX EL PROVEÏMENT DE PRODUCTES FRESCOS.

Les empreses majoristes d’aliments frescos de Mercabarna

serveixen a tota l’àrea de Catalunya

 

L’ASSOCOME assegura que el proveïment d’aliments frescos en fruita i hortalissa, peix i marisc i carn i aviram està “absolutament garantit”

 

Barcelona, 11 de març de 2020.- L’Associació de Concessionaris de Mercabarna, ASSSOCOME, comunica que el proveïment d’aliments frescos, en fruita i hortalissa, peix i marisc, i carn i aviram està “absolutament garantit”. Aquesta organització que reuneix les 770 empreses que operen a Mercabarna i que abasteixen a detallistes, restauració i supermercats de tot Catalunya assegura que aquest proveïment “no corre risc” i que està garantida la seva continuïtat amb normalitat per a les properes setmanes. “Les entrades de producte fresc, en tots els seus segments, al polígon alimentari no s’han vist alterades pels esdeveniments de les darreres setmanes”.  D’altra banda, el president d’Assocome, Joan Llonch , afirma que cada empresa ha pres les mesures preventives pertinents per a la contenció del coronavirus.

L’Associació de Concessionaris de Mercabarna agrupa unes 770 empreses que operen al recinte del polígon alimentari. D’aquest total, 350 companyies majoristes corresponen a producte alimentari fresc, tant de la Zona d’Activitats Complementàries, com dels gremis majoristes del Fruites i Hortalisses (AGEM) i Peix i Marisc (GMP) que operen als dos mercats centrals.

Més informació :

Elisabet Carvajal, cap de premsa ASSOCOME

646 22 02 68

 

VEURE, COMUNICADO ASSOCOME –  S’ASSEGURA PROVEÏMENT DE PRODUCTOS FRESCOS – 12-MARÇ-2020, CLICAR AQUI…

Attachments