CONG. Y ESPEC. BARRUFET, S.L.

Tornar

CONG. Y ESPEC. BARRUFET, S.L.

Nº de Casella: 63 - 64
Telèfon: 935567064 - 935564742
Fax: 933362164 - 935564745
E-mail: barrufetcongelado@barrufetcongelado.com
Web: www.barrufetcongelado.com
Amb més de 50 anys d'experiència en la comercialització de productes del mar , i amb el dinamisme i empenta de la 3a generació , va néixer el 2012 Congelats i Especialitats Barrufet SL . Amb una mentalitat d'empresa renovada , jove i flexible i tot un clàssic en peixos , mariscs i cefalòpodes congelats de qualitat.

Barrufet Congelat és referència en la importació de productes del mar dels millors orígens , entre els quals destaquem : Índia, Xina, Vietnam, Boston , Islàndia , Irlanda i el Marroc .

Estem presents en diferents continents a través d'aliances estratègiques amb factories i vaixells de pesca , i amb els nostres professionals controlant in situ tots els processos de producció per aconseguir matèries primeres homogènies i de qualitat .
Planifiquem campanyes , supervisem tota la cadena d'aprovisionament des d'origen fins al lliurament a client , evitant trencaments d'estoc i oferint garanties de qualitat i seguretat alimentària .
Així mateix , comptem amb la nostra pròpia sala de producció on duem a terme la nostra activitat d'elaboració i transformació de productes del mar, així com de les nostres oficines i frigorífic a Mercabarna .
A finals de 2013 es va incorporar la Divisió de Peix Fresc mitjançant l'adquisició de la casella 64 del Mercat Central de Peix de Mercabarna , complementant així l'oferta de productes del mar que oferim als nostres clients amb una gamma més àmplia i completa en congelat i fresc.