El programa educatiu “Creix amb el Peix” també es trasllada a les escoles amb els seus Tallers a l’Aula

Tornar

El programa educatiu “Creix amb el Peix” també es trasllada a les escoles amb els seus Tallers a l’Aula

Barcelona, 29-10-2020.

Seguint les recomanacions sanitàries, el programa educatiu “Creix amb el Peix” (projecte del Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix amb la col·laboració de Mercabarna), s’està desenvolupant a les escoles durant el primer trimestre del curs 2020-21.

Els monitors (biòlegs) ja s’estan desplaçant als centres educatius on realitzen tallers per a que els alumnes facin una immersió en el món del peix. Es treballen aspectes com la dieta saludable, la cadena de comercialització, Merrcabarna, els mercats municipals, el malbaratament alimentari o la pesca sostenible. 

A més a més, s’estan desenvolupant 3 paquets didàctic online per a que els mestres se’ls puguin descarregar i els puguin treballar a l’escola. Cada paquet didàctic contindrà diferents recursos per treballar (fitxes per descarregar, vídeos, manualitats, jocs, etc.).

  • Paquet didàctic online 1: Consum de peix i marisc i beneficis per a la salut.
  • Paquet didàctic online 2: Com arriben els productes de la pesca i aqüicultura a les nostres llars (port, arts de pesca, aqüicultura, Mercabarna, mercats municipals, peixateries, etc.).
  • Paquet didàctic online 3: Sobre els productes del mar (espècies, biologia i ecologia, amenaces, etc.).

I de cara al 2on i 3er trimestre del curs, la idea és recuperar l’activitat presencial de “Creix amb el Peix” en el Centre Interactiu del Peix i en el Mercat Central del Peix de Mercabarna. En aquest sentit, ja tenim la reserva de més de 30 escoles per als mesos de gener a juny.

 

Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna

Centre Interactiu del Peix.

Mercat del Peix – Mercabarna.

08040  Barcelona

Telf. 93-556.72.70

info@gmpbcn.com  –  gremi@gmpbcn.com

 

NOTICIA – EL PROGRAMA EDUCATIU CREIX AMB EL PEIX ES TRASLLADA A LES ESCOLES.

Attachments