Els Majoristes del Peix de Mercabarna creen una web moderna i directa que acosta el majorista i el seu treball a clients i ciutadans

Tornar

Els Majoristes del Peix de Mercabarna creen una web moderna i directa que acosta el majorista i el seu treball a clients i ciutadans

El Gremi de Majoristes del Mercat del Peix de Mercabarna vol consolidar el seu lideratge a Europa i nord d’Àfrica i guanyar terreny en la distribució a Catalunya i Espanya

  • El GMP agrupa les 48 empreses que operen al Mercat Central de Mercabarna i que distribueixen 400 tones diàries de productes de la pesca i l’aqüicultura.

El Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna estrena la seva nova web (www.gmp.com) amb una imatge moderna i clara. Es basa en missatges senzills i directes – “400 referències”, “ 80.000 tones de peix a l’any” o “800 llocs de treballs directes”- que exemplifiquen el dinamisme empresarial del mercat i revelen a l’usuari de manera concreta la realitat del GMP. Més enllà de ser un aparador online, la nova web pretén ser el reflex de l’estratègia del GMP per als propers anys orientada a guanyar terreny en la distribució del peix a Catalunya i Espanya, i consolidar el seu lideratge a Europa i nord d’Àfrica.

La nova web presta especial atenció al valor afegit que aporten els majoristes de peix als seus clients, però sense perdre de vista el conjunt de la societat. “Ens preocupa la imatge que tenen moltes persones dels majoristes i que opinen que som únicament intermediaris. Amb aquest espai expliquem de manera senzilla què és allò que aportem les companyies del Mercat del Peix als nostres clients com detallistes, restauradors, col·lectivitats o supermercats, i, de manera indirecte, també als ciutadans en general”, explica el president del GMP, Leandro Serra. Actualment, l’àrea d’influència primària del Mercat Central del Peix de Mercabarna arriba a 10 milions de persones.

“Tot i que la web s’adreça sobretot a professionals i als propis agremiats, qualsevol persona pot interessar-se pels continguts que hi trobarà i entendrà la dinàmica del Mercat i dels seus operadors”, indica Serra. Entre els valors afegits que s’exposen a la web destaquen la relació qualitat i preu, la varietat de producte que s’ofereix, la manipulació que es duu a terme en 70 sales d’especejament amb preparacions de tota mena, la seguretat alimentària, la traçabilitat o la capacitat import/export dels seus operadors, entre d’altres. La web es completa amb un espai reservat de serveis específics als agremiats. I també, de manera pública, es pot consultar el llistat íntegre de les 48 companyies que operen al Mercat.

A través de la nova web del GMP s’accedeix a la web del Centre Interactiu del Peix (CIP), un projecte pioner a tot l’Estat impulsat pel GMP amb la col·laboració de Mercabarna. El CIP té la voluntat divulgativa de donar conèixer el procés que fa el peix comercial des què es captura fins que arriba a la taula de les llars i els restaurants i que es completa amb el programa educatiu “Creix amb el Peix”.