GESEME – SERVEIS DE SUPORT A LES EMPRESES COVID-19 – SISTEMA PRESA DE MOSTRES

Tornar

GESEME – SERVEIS DE SUPORT A LES EMPRESES COVID-19 – SISTEMA PRESA DE MOSTRES

Bon dia,

 

Davant la creixent sol·licitud de si podem oferir kits de diagnòstic de l’coronavirus, volem explicar allò que nosaltres tenim i podem oferir:

NO TENIM KITS DE DIAGNÒSTIC.

SI TENIM SISTEMA DE PRESA DE MOSTRES, (US EXPLIQUEM A CONTINUACIÓ EN què CONSISTEIX).

SISTEMA PRESA DE MOSTRES SARS-CoV-2

Sistema Logístic de recollida de mostres naso i orofaríngies (acte extretes pel pacient) i lliurament a el Laboratori per a l’anàlisi PCR sobre la presència o no de SARS-CoV-2.

Tenim hisops (bastó amb cotó) per a la recol·lecta de mostres encaixades en les seves biorecipientes de seguretat reglamentaris. Definim el material que fem servir com a “Sistemes de Recollida de Mostres” (STM s). Això és l’únic que està en el nostre poder.

Estem facultats per valorar la realització de proves diagnòstiques, però, el que tècnicament fa GESEME és articular una xarxa logística per a la presa de mostres dels treballadors de les seves empreses clients. La prova diagnòstica la realitza el laboratori i nosaltres coordinem la presa de mostra i la comunicació dels resultats. No tenim kits, tenim STMs.

Per què el nostre test pot resultar més car que altres alternatives?

  • Garantim resultats en 24-48h segons horari lliurament en Laboratori.
  • El nostre test és PCR amb marcatge CE (molts altres estan sent retirats de mercat)
  • Desplacem personal que lliura els STM ‘si espera per a la immediata recollida i processat
  • La PCR és l’únic mètode de diagnòstic per detectar la presència de virus i per tant de la infecció. La PCR És una tècnica cara pel cost dels reactius, la robòtica i personal necessari per a conduir l’anàlisi i l’estudi en un laboratori homologat per a això.
  • La PCR presenta cert grau de complexitat, de manera que necessita “personal format i preparat per a la gestió de mostres potencialment contagioses”

Com sempre, estic a la vostra disposició durant les 24 hores del dia per a qualsevol cosa que pugueu necessitar, tant per via e-mail, com al telèfon 664.424.563 i presencialment a Mercabarna de 06 a 18 hores.

Aprofito per enviar-vos un fort  per tot el que esteu fent cadascú des de la vostra empresa i assumint la vostra responsabilitat.

Finalment us adjunto un arxiu on podeu trobar tots els recursos que hem posat des GESEME per donar suport a les empreses.

GESEME – SERVEIS DE SUPORT EMPRESES COVID-19 – SERVEIS

ENS ENS SORTIREM !!!

Carles Carrera
Técnico de Prevención de Riesgos Laborales
Carles.Carrera@geseme.com
T. – 664424563
Longitudinal 6, Local 14, Mercat Central del Peix – 08040 – MERCABARNA

 

VEURE, GESEME – SERVEIS DE SUPORT A LES EMPRESES COVID-19 – SISTEMA PRESA DE MOSTRES, CLICAR AQUÍ…

Attachments