Info nº 44 – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA 
Mesures preventives COVID-19 (21-12-‘20)

Tornar

Info nº 44 – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA 
Mesures preventives COVID-19 (21-12-‘20)

En el marc de les noves mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya per prevenir i contenir la propagació de la COVID-19, que es comencen a aplicar avui i que estaran en vigor previsiblement fins a l’11 de gener, les recomanacions a les empreses operadores de Mercabarna són les següents :

  • Els bars i restaurants podran servir esmorzars i dinars en dues franges horàries: de 7:30h a 9:30h i de 13h a 15:30h, amb una ocupació del 100% a les terrasses i del 30% en espais interiors.  
  • Es poden servir sopars per emportar des de les 19h fins a les 22h, per recollir al mateix establiment, i fins a les 23h, en el cas del servei a domicili.
  • Fora d’aquests horaris, els restaurants només poden oferir el servei de menjar per emportar.
  • És responsabilitat dels propietaris dels locals organitzar correctament les terrasses, amb una distància mínima de 2 metres entre taules i amb un màxim de 4 persones per taula. També és responsabilitat dels propietaris organitzar les cues a l’exterior dels seus establiments per evitar aglomeracions.
  • Tot i que els serveis, la restauració i el comerç han de tancar a les 21:00h, això no afecta als bars ubicats a l’interior del Mercat del Peix, que poden seguir treballant en el seu horari habitual, amb una ocupació màxima del 30% del seu afora

Per a més informació, podeu descarregar un resum de les noves mesures en pdf o visitar aquest enllaç del web de la Generalitat de Catalunya.

Us recordem que és obligatori l’ús de la mascareta (tapant nas i boca) en tots els espais de Mercabarna, tant oberts com tancats, encara que es pugui garantir la distància social, per a tots els usuaris, tant majoristes com compradors.

Mesures de coordinació:

Recordeu també que heu de comunicar qualsevol indici o positiu de contagi als telèfons que apareixen a continuació, i presentar les actuacions d’aïllament i els protocols de neteja corresponents

 

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

93 556 32 20 (Centre de Control)

610 596 951 (Responsable de Torn)

E-mail on aportar la documentació : arro@mercabarna.cat

 

 

NOTA INFORMATIVA – PLA DE CONTINGENCIA MERCABARNA – COVID-19 – 21-12-2020.

Attachments