Info nº 47 – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA 
Mesures preventives COVID-19 (08-02-‘21)

Tornar

Info nº 47 – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA 
Mesures preventives COVID-19 (08-02-‘21)

Avui han entrat en vigor les noves mesures per reduir el contagis anunciades per la Generalitat de Catalunya, i que s’aplicaran com a mínim fins al diumenge 21 de febrer.

Com sabeu, les dades relatives a la pandèmia són preocupants. Per aquest motiu les noves mesures continuen sent restrictives i no permeten abaixar la guàrdia. Us preguem que actueu amb la màxima responsabilitat i que vetlleu perquè s’acompleixin totes les mesures de seguretat a les vostres empreses.

MESURES QUE AFECTEN LES EMPRESES DE MERCABARNA 

Limitacions de mobilitat

  • El confinament passa de ser municipal a comarcal i es continua mantenint durant tota la setmana.
  • Continua el confinament nocturn de 22:00 a 6:00h.
  • Els treballadors/es de les empreses de Mercabarna i Mercabarna-flor, clients i proveïdors que s’han de desplaçar han d’acreditar que ho fan per motius laborals.
  • Tot i que molta de l’activitat que es realitza al recinte és presencial, us recordem que prioritzeu el teletreball en totes aquelles funcions en les que sigui possible.

Sector de la restauració

Es mantenen les restriccions aplicades al sector de la restauració, però s’amplia una hora el servei en cada franja d’obertura (matí i migdia):

  • Els bars i restaurants podran servir esmorzars de 7:30h a 10:30h i dinars de 13h a 16:30h, amb una ocupació del 100% a les terrasses i del 30% en espais interiors.
  • Es poden servir sopars per emportar des de les 19h fins a les 22h, per recollir al mateix establiment, i fins a les 23h, en el cas del servei a domicili.
  • Fora d’aquests horaris, els restaurants només poden oferir el servei de menjar per emportar.

Aquestes restriccions no afecten als bars ubicats a l’interior del Mercat del Peix, que poden seguir treballant en el seu horari habitual, amb una ocupació màxima del 30% del seu aforament.

En aquest enllaç trobareu el llistat complet de restriccions vigents fins al 21 de febrer.

 

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

93 556 32 20 (Centre de Control)

610 596 951 (Responsable de Torn)

E-mail on aportar la documentació : arro@mercabarna.cat

 

NOTA INFORMATIVA – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Nº 47 – COVID-19 – 08-02-2021

Attachments