Info nº 52 – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA 
Mesures preventives COVID-19 (05-03-‘21

Tornar

Info nº 52 – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA 
Mesures preventives COVID-19 (05-03-‘21

Modificacions en les mesures per frenar la Covid-19 que afecten les empreses de Mercabarna.

D’entre les modificacions anunciades ahir per la Generalitat de Catalunya, i que entren en vigor a partir de dilluns 8 de març, aquestes afecten especialment les empreses de Mercabarna :

  • S’amplien els horaris de funcionament dels bars i restaurants, que poden oferir servei de forma ininterrompuda de 07:30h a 17:00h, amb una ocupació del 100% a les terrasses i del 30% en espais interiors.
  • També poden servir sopars per emportar des de les 19h fins a les 22h, per recollir al mateix establiment, i fins a les 23h, en el cas del servei a domicili.
  • Fora d’aquests horaris, els restaurants només poden oferir el servei de menjar per emportar.

Aquestes restriccions no afecten als bars ubicats a l’interior del Mercat del Peix, que poden seguir treballant en el seu horari habitual, amb una ocupació màxima del 30% del seu aforament.

Neteja i desinfecció extraordinària al Mercat Central del Peix.

Mercabarna continua amb les accions de neteja i desinfecció extraordinàries. Demà dissabte 6 de març se’n realitzarà una al Mercat Central del Peix. En aquest sentit, us demanem la vostra col·laboració :

  • Cal que totes les empreses protegiu bé els armariets, aparells electrònics, etc.
  • La parada ha de quedar tan recollida com sigui possible, amb el terra lliure de caixes, carros, etc.
  • Aquelles empreses que vulguin que fem desinfecció de les sales de manipulació, fet que recomanem, cal que les deixin obertes i endreçades.

Durant tot el procés de neteja i desinfecció de les parades, personal de Vigilància i de Medi ambient de Mercabarna vetllarà pel correcte desenvolupament de les tasques.

Aprofitem per recordar-vos que no podem abaixar la guàrdia i us preguem que actueu amb la màxima responsabilitat i que vetlleu perquè s’acompleixin totes les mesures de seguretat a les vostres empreses.e

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

93 556 32 20 (Centre de Control)

610 596 951 (Responsable de Torn)

E-mail on aportar la documentació : arro@mercabarna.cat

NOTA INFORMATIVA – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Nº 52 – COVID-19 – 05-03-2021

Attachments