JUAN ROQUETA E HIJOS, S.A.

Tornar

JUAN ROQUETA E HIJOS, S.A.

Nº de Casella: 1 - 2 - 3
Telèfon: 93. 336.12.05 *
Fax: mercat: 93 336.15.62
E-mail: info@roquetafish.com
Web: www.roquetafish.com
Més de tres generacions dedicades a la comercialització de productes del mar, unint tradició i experiència, son els veritables fonaments de l'actual JUAN ROQUETA E HIJOS, S.A., empresa majorista fundada fa vint anys.

Actualment els germans Roqueta encapsa-l'en l'equip humà de més de seixanta professionals i especialistes, dedicats a la importació i exportació, comercialització, manipulació i distribució del millor peix i marisc.

JUAN ROQUETA es situa al segle XXI amb importants acords nacionals i internacionals amb flotes pesqueres repartides a tot el món, des d'el nord d'Europa fins al sud d'Africa.

Acords exclusius que li permeten comercialitzar diàriament més de 60 tones de peix i marisc fresc i congelat als seus clients detallistes, majoristes distribuïdors, cadenes de supermercats, etc.

Avui, JUAN ROQUETA compta amb quatre caselles en el mercat Central del Peix de Barcelona, en un sol punt de comercialització, on els seus clients poden trobar una gran oferta de peix i marisc, tant per la seva varietat com per la seva qualitat.

Molt a la prop, i també dins de Mercabarna, hi té la seu central amb l'administració i direcció de la empresa. En aquesta nau, hi ha les més modernes instal.lacions per a la conservació de productes frescos i congelats, així com la sala de manipulació que li permet la preparació de productes específics segons la demanda del mercat.

La delegació que té JUAN ROQUETA a Vigo és un important i estràtegic punt de distribució i s'ocupa de la labor comercial per a la resta d'Espanya, França i Portugal.