Les campanyes infantils “5 al dia” i “Creix amb el Peix” tornen a Mercabarna.

Tornar

Les campanyes infantils “5 al dia” i “Creix amb el Peix” tornen a Mercabarna.

Els escolars que hi participen aprenen hàbits d‘alimentació saludable i consum responsable en un entorn únic.

Després d’un curs marcat per les restriccions de la COVID-19, les campanyes infantils recuperen a la normalitat i reprenen les visites a Mercabarna. El retorn a la Unitat Alimentària de “5 al dia” i “Creix amb el Peix” permet que els nens i nenes descobreixin els mercats centrals de fruita i hortalissa i de peix i visquin una experiència immersiva. No obstant això, per tal de complir amb els protocols COVID-19, s’han adaptat les activitats que s’hi realitzen per garantir la seguretat dels participants.

Les campanyes, que s’organitzen conjuntament amb els gremis majoristes AGEM i GMP, respectivament, tenen com a objectiu la promoció d’hàbits d’alimentació saludable i d’una dieta equilibrada, així com la conscienciació en la lluita contra el malbaratament alimentari.

Treball conjunt amb el Gremi de Majoristes de Peix.

El director general de Mercabarna, Jordi Valls, i el president del GMP, Àngel Mañez, van visitar el Centre Interactiu del Peix, l’espai museogràfic de “Creix amb el Peix” que mostra el recorregut dels productes pesquers, del mar a la taula. Durant la trobada, es va refermar el compromís amb aquesta campanya educativa, així com el treball conjunt per continuar desenvolupant-la.

 

 

NOTICIA – LES CAMPANYES INFANTILS 5 AL DIA i CREIX AMB EL PEIX TORNEN A MERCABARNA

Attachments