MARESMAR, S.L.

Tornar

MARESMAR, S.L.

Nº de Casella: 32 - 71 - 72 - 73 - 74
Telèfon: 93.336.06.03 - (oficines) 93.263.27.24
Fax: 93.263.37.99
E-mail: info@maresmar.com
Web: www.maresmar.com
...Amb un equip humà dinàmic, expert i eficaç, permanentment orientat a servir-li i, a seguir millorant per a Vosté.
...Amb el més alt nivell d'especialització, tenim el nostre punt de venda majorista orientat en exclusiva a la comercialització de marisc viu i congelat.
...Amb el més alt nivell d'oferta, la nostra Central està les 24 hores del dia els 365 dies de l'any a la seva disposició, i preparats per a atendre les seves necessitats.
...Amb unes immillorables instal·lacions, més de 4.200 m2, i capacitat per a produir més de 20.000 Kg. diaris, i la major depuradora de mol·luscs i vivers de marisc en règim de circuit tancat de tota Europa, situada a Mercabarna per a atendre’ls millor.
...Amb els millors equips tècnics, els sistemes tecnològics més avançats, els millors materials en aïllaments, conduccions d'aire, oxigenacions específiques, compressions frigorífiques i d'evaporació, avançats sistemes de esterilització i tot el necessari per a garantir-li la millor qualitat.
...Amb un permanent control sanitari en el nostre propi laboratori biològic de control, operatiu les 24 hores del dia, ens garanteix un producte de màxima qualitat i amb la més transparent “trazabilidad”.
...Amb una oferta a la seva mesura, basada tant en la recepció diària de productes de tot el món com en la nostra capacitat per a realitzar manipulats adequats a qualsevol mesura, presentació, millores de valor afegit, etc., i la seva posterior distribució.
...I sobretot, amb l'extraordinària QUALITAT dels nostres productes del mar, a la estricta selecció que realitzem en CRUSTACIS i BIVALVES VIUS, afegim una excel·lent oferta en productes de les nostres Divisions de CONGELATS I BULLITS.