NOTA INFORMATIVA – Els positius amb test d’antígens es podran comunicar a la farmàcia

Tornar

NOTA INFORMATIVA – Els positius amb test d’antígens es podran comunicar a la farmàcia

La comunicació s’ha de fer telemàticament, per telèfon o per correu electrònic, per evitar que la persona positiva s’hagi de moure i pugui estendre la infecció

 

La novetat és que les persones que es facin test d’antígens a casa i els surti positiu també podran comunicar-ho a les farmàcies, que s’encarregaran de fer arribar la informació al sistema de salut perquè s’inclogui a l’historial clínic de la persona.

 

Molts farmacèutics ja comunicaven els positius dels tests d’antígens que es feien als clients directament a farmàcia, i ara també ho faran amb els que es facin a casa.

Fins ara els tests positius fets a casa s’havien de comunicar per telèfon al CAP, que s’encarregava d’introduir la informació, però l’allau de trucades ho feia molt difícil.

1.300 farmàcies a tot Catalunya les que estan dins del programa TAR que els permet accedir al sistema informàtic de Salut i introduir les dades.

 

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/deteccio-de-casos-i-seguiment-de-contactes/tar-farmacies/farmacies-adherides/

 

En la llista del link, apareixen les farmàcies que ofereixen que puguis comunicar al sistema de salut un resultat positiu en un test d’antígens fet a casa.

 

Carles Carrera
Técnico de Prevención de Riesgos Laborales
Carles.Carrera@geseme.com
T. – 664424563
Longitudinal 6, Local 14, Mercat Central del Peix – 08040 – MERCABARNA

 

 

 

NOTA INFORMATIVA – ELS POSITIUS AMB TEST D’ANTÍGENS ES PODRAN COMUNICAR A LA FARMÀCIA

Attachments