NOTA INFORMATIVA – FIRA SEAFOOD – VISITES MERCAT DEL PEIX DE BARCELONA

Tornar

NOTA INFORMATIVA – FIRA SEAFOOD – VISITES MERCAT DEL PEIX DE BARCELONA

Benvolguts Agremiats,

 

Els hi reenviem el e-mail del passat 19/04/2022 que vàrem enviar des del Gremi amb motiu de la fira Seafood que la setmana vinent es celebrarà a Barcelona.

 

Ens informa Mercabarna que hi ha moltes peticions de visites al Mercat Central durant la nit, tant institucionals com d’empreses privades que volen viure el funcionament del Mercat. Es per això que compartim des del Gremi aquesta informació a fi i efecte de que les empreses prenguin totes les mesures adients per tal que aquestes visites es puguin realitzar amb normalitat i no interfereixin en el normal funcionament de l’activitat diària del Mercat.

Atentament,

 

      Jordi Pan

         Gerent

Gremi Majoristes Peix

 

============================================================================

 

Benvolguts agremiats,

 

Com bé sabeu, els dies 26, 27 i 28 d’abril se celebrarà la Fira Seafood a Barcelona.

 

Us informem que estem rebent moltes sol·licituds per tal de poder visitar el Mercat Central del Peix les matinades dels dies de la Fira Seafood. Es tracta tant de visites institucionals com de visites comercials. Esperem que les aprofiteu al màxim.

 

Us recordem també que el Gremi conjuntament amb Mercabarna disposarà d’un estand ubicat al Pavelló 2 (estand 2G501) del recinte firal de Gran Via. L’estand estarà al servei de les empreses agremiades que ho desitgin per poder-se reunir amb clients i proveïdors.

 

Restant com sempre a la vostra disposició, rebeu una cordial salutació,

 

Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna.

 

 

NOTA INFORMATIVA – FIRA SEAFOOD – VISITES MERCAT DEL PEIX DE BARCELONA

Attachments