NOTA INFORMATIVA – PROVA ALERTA PROTECCIÓ CIVIL MOBILS – DIA 14 DE SETEMBRE DE 2023 – BARCELONA

Tornar

NOTA INFORMATIVA – PROVA ALERTA PROTECCIÓ CIVIL MOBILS – DIA 14 DE SETEMBRE DE 2023 – BARCELONA

Benvolgut Agremiat,

Reenviem comunicació rebuda respecte a la prova d’alerta que es farà el proper 14 de setembre per la vostra informació i coneixement.

De:  Foment.

Data: 9 de setembre de 2023, 12:03:37 CEST.

Assumpte: Prova alerta Protecció Civil mòbils – 14 de setembre BCN

 

Benvolguts/des, 

Pel vostre coneixement, us traslladem la informació que ens han fet arribar des de la subdirecció de Protecció Civil relativa a la prova del sistema d’alertes de protecció civil a telèfons mòbils que tindrà lloc en el conjunt de les comarques de Barcelona, el proper 14 de setembre. 

Aquest sistema, de funcionament a tot l’Estat, permet als serveis de protecció civil enviar una alerta a tots els telèfons mòbils situats en una determinada zona. A Catalunya, la seva gestió correspon a la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. 

La seqüència d’enviaments prevista pel 14 de setembre és la següent : 

  • 10 h: Vallès Oriental, Maresme, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet 
  • 11 h: Barcelona 
  • 12 h: Vallès Occidental 
  • 13 h: Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat 

Les alertes es rebran a tots els telèfons mòbils de les persones situades en aquestes comarques a les hores indicades. L’alerta consisteix en la recepció d’un missatge de text emergent a la pantalla del telèfon mòbil que s’acompanya d’un so específic clarament identificable i diferent als habituals. 

===> Per tant, cal preveure que en els establiments comercials sonaran alhora els telèfons mòbils dels clients. El missatge es rebrà només un cop en cada cas tot i que en les zones limítrofes entre comarques pot ser que es rebin més d’un cop a les diferents hores. 

Us adjuntem la informació per a què en pugueu fer difusió de la prova als vostres associats, tant en els arxius adjunts al correu, com a la pàgina web interior.gencat.cat/alertesprotecciocivil on disposeu de tota la informació sobre el sistema. 

Cordialment, 

Gremi Majoristes Peix

 

 

PROVA ALERTA PROTECCIÓ CIVIL MOBILS – DIA 14 DE SETEMBRE DE 2023 – BARCELONA

Attachments