NOU PATROCINADOR CENTRE INTERACTIU PEIX – FRESCAMAR

Tornar

NOU PATROCINADOR CENTRE INTERACTIU PEIX – FRESCAMAR

FRESCAMAR (Grup Andromeda) i el Gremi de Majoristes del Mercat Central de Peix de Mercabarna signen un conveni de col·laboració per promoure el consum de peix en el marc del Centre Interactiu del Peix i de
el seu programa educatiu “Creix amb el Peix”

El 13 de setembre de 2019 FRESCAMAR (Grup Andromeda) i el Gremi de Majoristes del Mercat Central de Peix de Mercabarna, van signar un conveni de col·laboració per promoure el consum de peix i uns hàbits alimentaris saludables a través del Centre Interactiu del Peix i de el seu programa educatiu “Creix amb el Peix”.

Per FRESCAMAR van signar el contracte Erika Moya (Marketing Manager) i Alejandro Pertegaz (Key Account National Sales Manager) i pel Gremi de Majoristes, el seu president, Ángel Máñez.

El Gremi de Majoristes del Mercat Central de Peix de Mercabarna (GMP), amb la col·laboració de Mercabarna i d’altres patrocinadors i col·laboradors, va inaugurar al juny de 2010 el “Centre Interactiu del Peix” (CIP) l’objectiu principal és donar a conèixer a els més joves les diferents etapes que recorre el peix des que es pesca o es cria en aqüicultura fins que arriba a les llars o restaurants. I tot això amb un enfocament de beneficis que té el seu consum per a la salut.

Paral·lelament, el GMP va impulsar el programa educatiu “Creix amb el Peix” enfocat a escolars d’entre 8 i 11 anys. Aquesta activitat educativa inclou, a més de la visita al CIP, la visita a una empresa de manipulació de peix i un taller d’alimentació que finalitza amb un dinar a base de peix. És a dir, els escolars arriben a les 10h i marxen a les 15: 30h, fent una immersió total en el món del peix i el marisc.

Des del curs 2010-2011 s’han format més de 50.000 alumnes.

I, el més important, el 25% de les famílies dels alumnes que participen en “Creix amb el Peix” han incrementat el consum de peix i consumeixen més espècies (això es controla donat que s’envien dues enquestes als pares dels alumnes que ens visiten, una abans de la visita dels seus fills al CIP i una segona un parell de mesos després d’aquesta visita).

www.centreinteractiudelpeix.org

FRESCAMAR és una companyia aqüícola dedicada al cultiu i comercialització de diferents espècies marines que, a través d’Reig REX Frescamar – el seu producte estrella-, contribueix a la divulgació dels beneficis d’incloure peix blanc a la dieta de grans i petits.

Per això, a més de l’esmentat conveni subscrit amb el Gremi de Majoristes del Mercat Central de Peix de Mercabarna, la companyia manté acords de col·laboració amb centres d’ensenyament en els que, actualment, es formen els futurs xefs: campus gastronòmic Gasma i l’escola d’hostaleria Mediterrani Culinary Center.

El reig, per la seva banda, és una espècie tradicional de la Mediterrània que FRESCAMAR ha recuperat a través de l’aqüicultura permetent així gaudir del seu sabor i delicada textura durant tot l’any.

A més de les seves qualitats organolèptiques, Corbina REX ofereix una gran quantitat de nutrients importants per al desenvolupament dels ossos, així com per reforçar les defenses i aportar energia.

Les seves possibilitats culinàries són infinites ja que es tracta d’un peix molt versàtil tant en corts com en elaboracions, tal com es plasma en la varietat de receptes que ofereix la seva pàgina web (www.corvinarexfrescamar.com).

 

VEURE, NOTICIA NOU PATROCINADOR CENTRE INTERACTIU PEIX – FRESCAMAR, CLICAR AQUI…

Attachments