PASAPESCA, S.A.

Tornar

PASAPESCA, S.A.

Nº de Casella: 65
Telèfon: 93.335.76.13 - 93.336.30.02
Fax: 93.336.59.08
E-mail: pasapesca@pasapesca.es
Web: www.pasapesca.es
PASAPESCA, S. A. és una empresa fundada l'any 1975, amb seu central al Prat de Llobregat (Barcelona) i Delegacions a Madrid, València, Vigo, Huelva i Sevilla, així com Llocs de venda en Mercabarna (3), Mercamadrid i Mervalencia.
Es dedica a l'elaboració de peixos i mariscs frescs, congelats i semi conserva. Amb una àmplia gamma de productes que van des dels derivats dels cefalòpodes (tub, anelles, rabas, etc...), fins una àmplia varietat de rodanxes, passant pels filets de lluç o de llenguado.

També comercialitza un gran assortiment de productes a orri o de "vaixell", peixos i mariscs capturats i congelats en alta mar, alguns d'ells amb una primera elaboració, conservant totes les seves propietats i el seu exquisit sabor.

Disposa de 35.000 m3 de cameres frigorífiques per a emmagatzematge dels seus productes, amb instal·lacions a Barcelona i València. Instal·lacions preparades per a donar serveis frigorífics i logístics als seus clients.

Distribueix els seus productes a Catalunya, en tot la resta de l'Estat espanyol, Canàries, Balears i resta d'Europa (França, Itàlia, Portugal, Alemanya, Suïssa, Txèquia, Grècia, etc.)

Els clients de PASAPESCA pertanyen a diferents segments o tipologies:
Majoristes i Distribucions, nacionals o europeus.

Detallistes o Parades en Mercats Municipals, clients habituals del Mercat del Peix (Mercabarna), per exemple:
Restaurants, Hotels i altres Col·lectivitats.
Gran Distribució i Supermercats.

PASAPESCA al servei de tots els seus Clients i Col·laboradors:
Telèfon: 93 479 16 40 Fax: 93 478 36 73
E-mail: Pasapesca@pasapesca.es