PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (03-09-20).

Tornar

PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (03-09-20).

A continuació, detallem les noves informacions.

Amb l’objectiu de contenir el brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19, el Govern de la Generalitat ha prorrogat i ampliat les mesures que afecten als establiments d’hostaleria i restauració d’alguns municipis, inclòs Barcelona.

Són les següents :

  • El consum s’ha de realitzar sempre en taula, mai en barra.
  • En l’interior l’aforament es limita al 50% de l’autoritzat i s’ha garantir una distància mínima entre taules o agrupacions de taules d’1,5 metres, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació d’aquestes.
  • A les terrasses es limita la capacitat d’ocupació de l’espai autoritzat al 50% i s’ha de garantir una distància de 2 metres entre taules o grups de taules, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació de taules.
  • Els establiments han de disposar, en llocs visibles, de cartells indicatius de l’aforament autoritzat dels espais interiors i de la capacitat d’ocupació màxima de les terrasses i de la seva limitació al 50%.
  • Sempre que sigui possible, s’han d’utilitzar preferiblement servei a domicili i comandes per emportar.

NO ens podem relaxar! Per tant, us hem de seguir demanant que extremeu els vostres controls interns de neteja i higiene, per evitar una nova escalada de contagis.

Recordeu també que heu de comunicar qualsevol indici o positiu de contagi als telèfons que apareixen a continuació, i presentar les actuacions d’aïllament i els protocols de neteja corresponents. 

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

93556 3220 (Centre de Control) o 61059 6951 (Responsable de Torn)

 

 

NOTA INFORMATIVA – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – COVID-19 – 03-09-2020.

Attachments