PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (05-06-20)

Tornar

PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (05-06-20)

A continuació, detallem les noves informacions.

Mesures pel que fa als serveis: 

  • El proper dilluns 8 de juny, està previst que Barcelona entri a la Fase 2 de la desescalada. Això implica que els bars i restaurants de la Unitat Alimentària podran ampliar els seus serveis:

– Els clients ja podran consumir a l’interior dels locals, amb un 40% de l’aforament.

– L’aforament de la terrassa segueix al 50%.

– Tant dins el local com fora, sempre s’ha de garantir i respectar la distància de seguretat.

– Per entrar als bars/restaurants i per moure’s per l’interior dels locals, és obligatori l’ús de mascareta.

  • A partir del proper dilluns, el Punt Verd incorpora el torn de nit i, per tant, ja obre en la seva totalitat amb el seu horari habitual:

– Cada dia de 6:00h a 17:00h i de 18:00h a 3:00h (dilluns inici a les 7:00h).

– Dissabte només fins les 13:00h.

Mesures de neteja :

  • Durant aquest cap de setmana, tornarem a comptar amb l’ajut d’efectius de l’Exèrcit per fer una neteja i desinfecció intensives, complementària a la que es fa diàriament, de l’interior dels pavellons dels Mercats, sales de manipulació, molls, sotamolls, carrers, parkings, lavabos, vestuaris comuns, etc.
  • En el cas específic del Mercat del Peix, és important que, per facilitar aquests treballs de neteja i evitar que entri aigua als equips informàtics, deixeu la zona de venda de les caselles el més lliure d’obstacles possible i ben tancat i protegit el mobiliari.

Mesures pel que fa a ús de mascaretes :

  • Us recordem que és obligatori l’ús de la mascareta al Mercat Central de Fruites i Hortalisses, al Mercat Central del Peix, al Pavelló Polivalent i a Mercabarna-flor.
  • Segons la normativa, també és obligatori dur mascareta (tapant nas i boca) en qualsevol espai a l’aire lliure i espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, on no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de al menys 2 metres.
  • L’ús de mascareta és obligatori tant per als compradors com per als treballadors de les empreses. Durant les dues properes setmanes, Mercabarna reforçarà la distribució de mascaretes entre els usuaris dels Mercats (Fruites i Hortalisses, Peix i Flor).

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

93556 3220 (Centre de Control) o 61059 6951 (Responsable de Torn)

NOTA INFORMATIVA – PLA-DE-CONTINGÈNCIA – MERCABARNA – COVID-19-05-06-2020.

Attachments