PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (07-08-20)

Tornar

PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (07-08-20)

A continuació, detallem les noves informacions.

Per garantir la detecció precoç de casos compatibles amb la COVID-19 i contenir-ne la propagació és necessària la col·laboració de tothom. 

Informació sobre possibles positius

Les empreses que detecteu algun possible cas heu de seguir les següents indicacions:

  1. Envieu el treballador a casa perquè faci l’aïllament domiciliari. El treballador ha de posar-se en contacte amb el seu CAP i informar a l’empresa sobre la seva evolució
  2. Informeu al vostre servei de prevenció perquè col·labori en la gestió del protocol establert per a la vigilància i notificació de casos i contactes de COVID-19.
  3. Informeu a Mercabarna arro@mercabarna.catbuera@mercabarna.cat. Això ens permetrà conèixer la situació de la Unitat Alimentària i incrementar les mesures de neteja i desinfecció en cas que sigui necessari. 

Si la persona treballadora confirma el positiu per COVID-19:

  • Identifiqueu i envieu a casa els contactes estrets d’aquest treballador el més aviat possible, per realitzar aïllament domiciliari. S’hauran de posar en contacte amb el seu CAP i informar a l’empresa sobre la seva evolució. 
  • Mantingueu informats al servei de prevenció i a Mercabarna. 

Si es detecten 3 o més casos de COVID-19 en un mateix espai i temps (brot):

  • És obligatori que ho comuniqueu de manera urgent a l’Agència de Salut Pública de Barcelonamitjançant el següent correu electrònic: mdo@aspb.cat

Mesures d’higiene i neteja

  • Mercabarna ha intensificat les tasques de neteja i desinfecció a tota la Unitat Alimentària amb hipoclorit sòdic (diluït al 0,1%). A més, aquest cap de setmana es procedirà a realitzar desinfeccions selectives amb nebulització de productes biocides.
  • Pel que fa a les empreses del recinte, han de seguir les recomanacions de neteja per a zones i superfícies de treball.
  • En el cas dels bars i restaurants, han de complir les Recomanacions d’higiene per al sector de la restauració de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària..

 

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

93556 3220 (Centre de Control) o 61059 6951 (Responsable de Torn)

NOTA INFORMATIVA – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – COVID-19 – 07-08-2020.

Attachments