PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – Mesures preventives COVID-19 (08/04/2020)

Tornar

PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – Mesures preventives COVID-19 (08/04/2020)

A continuació, detallem les noves informacions.

Accions de difusió a xarxes socials:

  • Ja han començat a arribar les primeres fotografies amb missatges positius, però ens agradaria que més empreses participéssiu en aquest repte tan emotiu. És molt fàcil! Envieu-nos fotos dels vostres equips amb missatges optimistes a comunicacio@mercabarna.cat com a màxim el dia 12 d’abril.

Així mostrarem que som més que un servei essencial, som una gran família!

 

Mesures pel que fa a serveis:

  • Aquests dies s’estan incrementant molt les entrades de gènere al Punt Verd. Per tant, hem d’insistir, d’una banda, en què, ara més que mai feu un bon estocatge de productes per evitar malbaratament. I de l’altra, que no concentreu en un únic dia tot el que porteu al Punt Verd, sinó que ho feu de forma paulatina al llarg de tota la setmana, per evitar possibles col·lapses del servei.
    · També us agraïm l’esforç que esteu fent moltes empreses en portar producte al Banc dels Aliments. De fet, al llarg d’aquestes 3 primeres setmanes de crisi, ja heu donat 59.000 kg de fruites i hortalisses.
    · Gràcies també a alguna empresa del Mercat que ha donat peix directament a entitats socials. Tot i així, les necessitats de peix i carn de les ONGs encara no estan ben cobertes, per tant, us demanem un sobreesforç, conscients que són moments molt difícils també per vosaltres. Si voleu col·laborar en aquest sentit, podeu contactar amb la Directora de l’Àrea de Negoci de Mercabarna, Ingrid Buera, que us facilitarà els contactes de les entitats socials que s’han posat en contacte amb nosaltres.

 

Mesures de neteja i higiene:

  • Us recordem que tal com indiquen les autoritats sanitàries l’ús de mascaretes i guants és essencial per combatre els contagis e la Covid-19. Per això, ens mostrem estrictes en el seu ús per part dels usuaris dels Mercats (tant treballadors de les empreses majoristes com dels compradors).

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

93556 3220 (Centre de Control) o 61059 6951 (responsable de torn)

 

 

VEURE, PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – COVID-19 – 08-04-2020, CLICAR AQUI…

Attachments