PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (08-05-20)

Tornar

PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (08-05-20)

A continuació, detallem les noves informacions.

Mesures pel que fa als serveis:

  • A partir del proper dilluns 11 de maig, el Banc dels Aliments amplia el seu horari: de dilluns a divendres de 8:00h a 14:00h. Durant el mes d’abril, les empreses de Mercabarna heu incrementat les vostres donacions de producte en un 35%. Gràcies a tots els que esteu col·laborant dia a dia en favor dels col·lectius més necessitats!

  • Fins demà no se sabrà si el proper dilluns, Barcelona entra en la Fase 1 de la ‘desescalada’ establerta pel RD de l’Estat d’Alarma. Per tant, encara no està confirmat que dilluns puguin obrir les terrasses els bars i restaurants de la Unitat Alimentària. Us mantindrem informats. 

Mesures de seguretat, mobilitat i accés al recinte:

  • A partir de dilluns 11 de maig, obrirem 1 de les vies de la porta K: la de turismes amb targeta d’abonament. La resta de vies es mantenen tancades. 

Mesures de neteja i higiene:

  • Us recordem que tal com indiquen les autoritats sanitàries l’ús de mascaretes i guants és essencial per combatre els contagis de la Covid-19. Per això, ens mostrem estrictes en el seu ús per part dels usuaris dels Mercats (tant treballadors de les empreses majoristes com dels compradors). El recordatori el reforcem també amb nova cartellera distribuïda per tota la Unitat Alimentària.
  • Durant aquest cap de setmana, tornarem a fer una neteja i desinfecció intensives, complementària a la que es fa diàriament, de l’interior dels pavellons dels Mercats, sales de manipulació, molls, sotamolls, carrers, parkings, lavabos, vestuaris comuns, etc. És important que, per facilitar aquests treballs de neteja i evitar que entri aigua als equips informàtics, deixeu la zona de venda de les caselles el més lliure d’obstacles possible i ben tancat i protegit el mobiliari.
  • També és important que les empreses de la ZAC intensifiqueu la neteja dels vostres molls i sotamolls.

 

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

93556 3220 (Centre de Control) o 61059 6951 (Responsable de Torn)

 

NOTA INFORMATIVA – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA COVID-19 – 08-05-2020.

Attachments