PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – Mesures preventives COVID-19 (15/04/2020)

Tornar

PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – Mesures preventives COVID-19 (15/04/2020)

A continuació, detallem les noves informacions.

Homenatges i accions de difusió a xarxes socials :

  • Aquest divendres 17 d’abril, a les 11:00h, els cossos de seguretat de Guàrdia Urbana i Mossos volen retre un homenatge a tots els treballadors i treballadores de les empreses de Mercabarna. Serà un acte simbòlic, que durarà uns 10 minuts, i que es farà simultàniament a l’entrada de dos pavellons del Mercat de Fruites (pavellons A i D, mirant al G). Esteu convidats, tot respectant les distàncies de seguretat entre persones i duent els equips d’autoprotecció adients.
  • En aquest enllaç https://youtu.be/p2kgWbolshc podeu veure el vídeo que hem elaborat amb les fotos i els missatges positius que heu enviat moltes empreses de la Unitat Alimentària. Gràcies a tots els que hi heu participat, fent cada dia més gran la família Mercabarna!

Mesures de neteja i higiene :

  • Mercabarna ha gestionat la compra de més mascaretes. Demà dijous, es lliurarà un nou pack a totes les parades del Mercat de Fruites, del Mercat del Peix, del Pavelló Polivalent i un número limitat per a les empreses de la ZAC (que estarà a disposició d’Assocome).

 

  • És important que ara més que mai, ningú es relaxi i no baixi la guàrdia: seguim en crisi! Per això recordem que s’han de seguir mantenint totes les mesures d’higiene i autoprotecció (ús de mascaretes, guants, neteja de mans, distàncies de seguretat…), per vetllar i garantir la seguretat dels treballadors.

 

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

93556 3220 (Centre de Control) o 61059 6951 (Responsable de Torn).

 

 

VEURE, PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – COVID-19 – 15-04-2020, CLICAR AQUÍ…

Attachments