PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (20-05-20)

Tornar

PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (20-05-20)

A continuació, detallem les noves informacions.

Mesures pel que fa a ús de mascaretes :

  • Tal com haureu escoltat a les notícies, el Govern central ha establert noves mesures pel que fa a l’ús de mascaretes, publicades al BOE (Ordre SND/422/2020).
  • Concretament, serà obligatori l’ús de la mascareta en la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de al menys 2 metres. Les especials condicions de les instal·lacions i pavellons dintre de Mercabarna, i el gran número de persones que cada dia estan a la Unitat Alimentària, ens fa extremar les mesures a adoptar en aquests sentit.
  • Per tant, a partir de demà dijous 21 de maig l’ús de mascareta serà obligatori al Mercat Central de Fruites i Hortalisses i al Mercat Central del Peix, tant per a tots els compradors com per als treballadors de les empreses.
  • El no compliment d’aquesta mesura per part dels treballadors de les empreses majoristes serà causa de sanció, per posar en risc la salut de les persones.
  • Pel que fa als compradors, els primers dies seran advertits, però passat el període informatiu, aquells que no duguin mascareta seran acompanyats a sortir del Mercat.

 

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

93556 3220 (Centre de Control) o 61059 6951 (Responsable de Torn)

 

NOTA INFORMATIVA – PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – COVID-19 – 20-05-2020.

Attachments