PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (26-10-20)

Tornar

PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA Mesures preventives COVID-19 (26-10-20)

A continuació, detallem les noves informacions.

En el marc de les noves mesures adoptades pel Governs central i de la Generalitat (Estat d’Alarma i Toc de queda) per prevenir i contenir la propagació de la COVID-19, que van entrar ahir la nit en vigor, les recomanacions a les empreses operadores de Mercabarna són les següents :

  • Malgrat que s’ha restringit la mobilitat nocturna a tot Catalunya entre les 22:00 hores i les 6:00 hores, els treballadors de les empreses de Mercabarna i Mercabarna-flor no haurien de tenir cap problema per desplaçar-se fins al seu lloc de treball sempre que duguin un certificat signat per l’empresa.
  • Mercabarna ha enviat un model de certificat als gremis de cada sector, que cada empresa haurà d’adaptar, personalitzar i lliurar als seus treballadors.
  • Segueix vigent el tancament al públic dels bars i restaurants de tota la Unitat Alimentària podent només prestar el servei de lliurament a domicili i recollida de comandes. És responsabilitat dels propietaris dels locals organitzar correctament les cues a l’exterior dels seus establiments perquè la gent no s’amuntegui.
  • Tot i que els serveis, la restauració i el comerç han de tancar a les 21:00h, això no afecta als bars ubicats a l’interior del Mercat del Peix, que poden seguir treballant en el seu horari habitual.
  • Us recordem que és obligatori l’ús de la mascareta (tapant nas i boca) en tots els espais de Mercabarna, tant oberts com tancats, encara que es pugui garantir la distància social, per a tots els usuaris, tant majoristes com compradors.

Recomanacions en l’organització del treball :

  • Us recomanem dividir al màxim els vostres equips de treball, sense contacte entre ells, per preservar l’activitat en cas d’algun contagi.
  • Us recomanem, tot i que entenem la dificultat que comporta donat que es tracta d’un mercat, que el major nombre de treballadors de les empreses facin teletreball.
  • Intentar evitar la coincidència massiva de persones (treballadores i clients) durant les franges en què es preveu més afluència.

Mesures de coordinació :

  • Recordeu també que heu de comunicar qualsevol indici o positiu de contagi als telèfons que apareixen a continuació, i presentar les actuacions d’aïllament i els protocols de neteja corresponents.

 

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

93 556 32 20 (Centre de Control)

610 596 951 (Responsable de Torn)

 

 

NOTA INFORMATIVA – PLA DE CONTINGÈNCIA – MERCABARNA – COVID-19 – 26-10-2020.

Attachments