PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – Mesures preventives COVID-19 (27/03/2020)

Tornar

PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – Mesures preventives COVID-19 (27/03/2020)

A continuació, detallem les noves informacions.

Difusió als mitjans de comunicació i xarxes socials :

  • Com haureu anat veient els que ens seguiu a les xarxes socials, cada dia anem penjant posts posant en valor el treball que feu cada dia les empreses de Mercabarna per garantir l’alimentació dels ciutadans, així com recordant les mesures de neteja i higiene que cal implementar.
  • També estem fent la màxima difusió entre els mitjans de comunicació i en aquest sentit ja s’han publicat o emès notícies interessants a La Vanguardia, El Periódico, El País, Betevé, La2, Catalunya Ràdio, RAC1, Ràdio 4, Cadena SER… ​
  • Un altre homenatge interessant es farà demà al programa de TV3 ‘Preguntes Freqüents’ (FAQs), en el qual està previst que emetin un vídeo d’imatges de l’activitat del Mercat Central del Peix i del Mercat Central de Fruites i Hortalisses, amb l’objectiu de deixar palès l’esforç que esteu fent tots els treballadors i treballadores de Mercabarna. Aquestes imatges s’han gravat avui divendres als dos mercats.

Mesures de coordinació :

  • Us tornem a recordar també la necessitat que ens comuniqueu els casos sospitosos o positius que es detectin dins les vostres empreses, juntament amb el protocol que heu seguit de neteja i desinfecció d’espais, i d’aïllament del treballador i dels seus contactes, segons els protocols indicats per les autoritats sanitàries.
  • En aquest sentit, com ja us hem indicat des de l’inici de la crisi, a més de trucar als telèfons indicats, heu d’enviar també un email a buera@mercabarna.cat.
  • Aquestes mesures de coordinació entre les empreses i Mercabarna són necessàries per tal de garantir tant la vostra salut com la de la resta dels 7.500 treballadors directes de la Unitat Alimentària.

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :
93556 3220 (Centre de Control) o 61059 6951 (responsable de torn)

 

VEURE, PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – COVID-19 – 27-03-2020, CLICAR AQUI…

Attachments