PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – Mesures preventives COVID-19 (30-10-20).

Tornar

PLA DE CONTINGÈNCIA MERCABARNA – Mesures preventives COVID-19 (30-10-20).

A continuació, detallem les noves informacions.

En el marc de les noves mesures adoptades pel govern de la Generalitat de Catalunya per prevenir i contenir la propagació de la COVID-19, a continuació relacionem tot un conjunt de recomanacions a les empreses operadores de Mercabarna, així com informació sobre restriccions i horaris de serveis :

  • Els treballadors/es de les empreses de Mercabarna i Mercabarna-flor, clients i proveïdors que s’han de desplaçar han d’acreditar que ho fan per motius laborals. Mercabarna va enviar un model de certificat als gremis de cada sector, que cada empresa ha d’adaptar, personalitzar i lliurar als seus treballadors.
  • Així mateix, aquí podeu descarregar el certificat autoresponsable de desplaçament https://certificatdes.confinapp.cat/#/  
  • Recordem que les restriccions de mobilitat vigents actualment a Catalunya són :

– Tancament perimetral municipal de caps de setmana (de divendres a les 06:00 hores fins el dilluns a les 06:00 hores).

– Restricció de l’entrada i sortida de Catalunya sense motiu justificat.

– Prohibició de la mobilitat nocturna entre les 22:00 hores i les 06:00 hores.

  • Disposeu d’un resum de les noves mesures per aturar l’increment de Covid-19 a :

  https://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_A-Z/C/coronavirus-2019-ncov/material-divulgatiu/infografia-mesures-increment-casos.pdf

  • Amb motiu de Tots Sants, Mercabarna-flor manté l’horari especial per avui 30 d’octubre (de 06:00 a 16:00 hores) i demà 31 d’octubre (de 06:00 a 12:00 hores).
  • Segueix vigent el tancament al públic dels bars i restaurants de tota la Unitat Alimentària, però poden seguir prestant servei de lliurament a domicili i recollida de comandes.
  • Ja està activa a Catalunya l’aplicació Radar COVID, una eina creada per identificar contactes estrets de forma anònima i contribuir a tallar les cadenes de contagi.

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/eines-aplicacions-covid-19/radar-covid/

  • Us recordem que és obligatori l’ús de la mascareta (tapant nas i boca) en tots els espais de Mercabarna, tant oberts com tancats, encara que es pugui garantir la distància social, per a tots els usuaris, tant majoristes com compradors.

Recomanacions en l’organització del treball :

  • Us recomanem dividir al màxim els vostres equips de treball, sense contacte entre ells, per preservar l’activitat en cas d’algun contagi.
  • Prioritzar el teletreball sempre que sigui possible i entenent que bona part de la vostra activitat comercial és presencial.

Mesures de coordinació :

Recordeu també que heu de comunicar qualsevol indici o positiu de contagi als telèfons que apareixen a continuació, i presentar les actuacions d’aïllament i els protocols de neteja corresponents.

Telèfons de contacte per emergències, dubtes o comunicació d’algun contagi :

 93 556 32 20 (Centre de Control)

610 596 951 (Responsable de Torn)

 

 

NOTA INFORMATIVA – PLA DE CONTINGENCIA MERCABARNA – COVID-19 – 30-10-2020.

Attachments