PREMIS “SOL SOLET”

Tornar

PREMIS “SOL SOLET”

Benvolgut Agremiat,

Us informem que el nostre Gremi ha participat en els “Premis Sol Solet” dedicat als peixos de mercat que organitza la Fundació Sarda Pujadas que va ser creada l’any 1985 tenint com a àmbit d’actuació les escoles d’educació especial de Catalunya amb la finalitat de donar suport en tot allò que els faciliti l’educació i integració del seu alumnat a la societat.

Els premis SOL SOLET és un programa específic que es va posar en marxa l’any 2010 per commemorar els 25 anys de la Fundació i el Centenari del naixement del seu fundador Mn. Francesc de P. Sardà Pujadas, obrint així encara més el seu mecenatge a totes les persones amb discapacitat intel·lectual de Catalunya que estiguin en edat escolar.

Amb aquesta finalitat la Fundació SARDÀ PUJADAS va crear, amb caràcter anual, els “Premis Sol Solet”, adreçats a tots els alumnes de les Escoles d’Educació Especial de Catalunya, volent que aquest premis formin part de la vida de cada una de les escoles que s’involucren, convertint- se en una activitat habitual en la programació de curs.

La Llum Ortega, en representació del Gremi, va formar part del jurat del premi que es va atorgar el passat divendres dia 19 de maig. Podeu visitar el web de la Fundació :

http://www.fundacio-sardapujadas.org.

Atentament,

Gremi Majoristes Peix

                 

PREMIS SOL SOLET – FUNDACIO SARDÀ PUJADAS

Attachments