RUTA 151 – Innovació aplicada a la prevenció de riscos laborals.

Tornar

RUTA 151 – Innovació aplicada a la prevenció de riscos laborals.

Benvolguts agremiats,

Us informem que del 14 al 16 de juny, Asepeyo instal·larà al Pavelló G una unitat mòbil en la que farà unes sessions anomenades “Ruta 151” sobre la innovació aplicada a la Prevenció de Riscos Laborals. Aquestes sessions son una experiència immersiva a través de simuladors, realitat virtual i la ludificació.

Està pensat pels empresaris, gerents i/o responsables de riscos laborals de les empreses. Les jornades reservades pels agremiats del Mercat del Peix seran dimecres i dijous a les 8:00 hores de la propera setmana. La sessió dura 1 hora aproximadament. Us adjuntem la informació rebuda, a on us expliquen quan i on es faran aquestes jornades.

Per a reservar places, necessitarem confirmació a la sessió que us vingui bé i que ens envieu les dades de les persones que considereu (DNI – Nom i Cognoms – E-mail de contacte – NIF de l’empresa). Igualment, personal del Gremi passarà el proper dissabte a confirmar que han rebut aquesta informació i a recollir les dades dels que es vulguin inscriure i encara no hagin enviat la informació al Gremi. Us animen a apuntar-vos a aquesta experiència,  que pensem es una manera més atractiva i entretinguda de conèixer la prevenció de riscos laboral.

 

 

NOTA INFORMATIVA – INVITACIÓ UNITAT MOBIL ASEPEYO – INNOVACIÓ APLICADA PREVENCIÓ RISCOS LABORALS

Attachments