SIMULACRE D’EMERGÈNCIA AL MERCAT CENTRAL DEL PEIX.

Tornar

SIMULACRE D’EMERGÈNCIA AL MERCAT CENTRAL DEL PEIX.

El passat 9 de juny la comissió de seguretat i salut laboral del mercat del peix (formada per membres del GMP, ASP, Frimercat i Mercabarna) va acordar la realització d’un simulacre d’emergència al Mercat del Peix.

La data acordada serà el pròxim 4 d’octubre. Aquest dia a les 09:00 hores, s’activaran les sirenes del mercat i al menys un representant de cada empresa haurà de participar obligatòriament en el simulacre d’emergència. En el moment de l’activació de les sirenes, cada representant de les empreses s’hauran de dirigir al seu punt de trobada assignat en el menor temps possible. Una vegada arribi, haurà d’informar immediatament a la persona de vigilància que hi haurà en aquest punt de trobada, que l’evacuació del personal de la seva empresa s’ha realitzat amb èxit.  

PUNTS DE TROBADA

El punt de trobada de les empreses ubicades a les CASELLES DE LA 1 A LA 20 i DE LA 61 A LA 80 es al carrer transversal 2, just al costat de zona de descàrrega de segona hora de Frimercat (punt 1).

El punt de trobada de les empreses ubicades a les CASELLES DE LA 21 A LA 60 es al carrer transversal 8, just davant del BBVA (punt 2).

PUNT DE TROBADA 1. C/TRANSVERSAL 2.

(AL COSTAT DE LA SEGONA HORA DE DESCÀRREGA).

EMPRESES:

PUNT DE TROBADA 2. C/TRANSVERSAL 8.

(AL COSTAT DEL BBVA).

EMPRESES :

 

NOTA INFORMATIVA – SIMULACRE D’EMERGÈNCIA MERCAT DEL PEIX

Attachments