Vols digitalitzar el teu negoci?
Descobreix les subvencions de Kit Digital

Tornar

Vols digitalitzar el teu negoci?
Descobreix les subvencions de Kit Digital

 

 

Si estàs pensant en reforçar la digitalització de la teva empresa, t’informem que el Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital  ha posat en marxa un programa d’ajudes per millorar la competitivitat i el nivell de maduresa digital de les empreses. S’anomena Kit Digital i et donem les Claus.

Què es el Kit Digital i a qui s’adreça?

És un programa que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals per a petites empreses, microempreses i persones en situació d’autoocupació.

En què consisteix?
Es concedeix un bonus digital d’un valor econòmic determinat (màxim de 12.000€)  perquè els beneficiaris triïn una o diverses solucions digitals. 

Les categories disponibles són: lloc web i presència a internet; comerç electrònic; gestió de xarxes socials; gestió de clients i proveïdors; business intelligence i analítica; gestió de processos; factura electrònica; serveis i eines d’oficina virtual; comunicacions segures i ciberseguretat.

Què he de fer per sol·licitar el bonus digital?

La primera convocatòria que sortirà, prevista per a finals de febrer, serà per a les empreses de 10 a 49 treballadors. Al juny es preveu que surti la destinada a empreses de 3 a 9 treballadors.

Qui em pot acompanyar o assessorar en aquest procés?

Us recomanem que parleu amb els vostres proveïdors habituals de solucions informàtiques i digitals, perquè, si no ho han fet ja, s’homologuin com a proveïdors del Ministeri. D’aquesta manera, ells mateixos us podran tramitar aquests ajuts d’una manera fàcil i àgil. També podreu consultar el catàleg de proveïdors del Ministeri (llistat disponible en breu) i triar-ne el que més us convingui.

En paral·lel, us recomanem que aneu fent ja, per avançar temps, el test d’autodiagnosis

Per a qualsevol dubte, podeu contactar també tant amb l’Assocome, com l’AGEM o el GMP.

 

 

 

NOTA INFORMATIVA – SUBVENCIONS KIT DIGITAL – DIGITALITZA EL TEU NEGOCI

Attachments