COMUNICAT DEPARTAMENT INFORMATIC GREMI – REQUERIMENTS NOU TPV

Tornar

COMUNICAT DEPARTAMENT INFORMATIC GREMI – REQUERIMENTS NOU TPV

Benvolguts agremiats,

Tal i com es va explicar a la Assemblea Extraordinària d’Agremiats del passat 28 de setembre, la comissió que es va constituir per desenvolupar els requeriments funcionals del nou software del TPV, ja te enllestit l’estudi en el que es basarà el nou programa de vendes del Gremi. Per tal de que tothom estigui assabentat d’aquests requeriments, els fem arribar l’informe complet per que ho puguin estudiar.

Així mateix, els adjuntem comunicat GMPCO_201810, en el que s’informa que l’entrada en funcionament del nou programa requerirà que tothom tingui tots els seus terminals actualitzats, ja que, com s’ha avisat reiteradament en diferents assemblees i circulars enviades, no suporta Windows XP. Es a dir, el nou software no funcionarà amb els ARK antics i s’hauran de reemplaçar  pels Concords que des de 2014 ja s’estan fent servir. Recordar-los que Windows XP està totalment descatalogat i que Microsoft no fa manteniment ni hi ha actualitzacions des de fa més d’un any.

Es molt important que es llegeixin aquest comunicat (i l’informe de requeriments) per tal de poder avançar-se al canvi del programa de vendes que es produirà durant l’any que ve.

Atentament,

 

Jordi Pan

Gremi Majoristes Peix