EL GREMI PARTICIPA A LES JORNADES ORGANITZADES POR CREDA (RASCS).

Tornar

EL GREMI PARTICIPA A LES JORNADES ORGANITZADES POR CREDA (RASCS).

El 12 d’abril el Gremi de Majoristes de Peix de Barcelona vam participar a les Jornades organitzades per CREDA (Center for Agro-Food Economics and Development) dintre de la proposta RASCS (Risk Assessment Strategies for Contaminants in Seafood).

RASCS és una proposta finançada per l’EFSA (European Food Safety Authority) centrada en l’intercanvi de coneixements entre organitzacions de “intercanvi de coneixements”, dintre del camp dels contaminants en els productes del mar.

En aquesta proposta RASCS participen 6 països de la UE en Avaluació de Riscos i Comunicació de Riscos : Itàlia, Portugal, França, Alemanya, Bèlgica i Espanya.

Les expectatives de RASCS són anar més enllà de l’ intercanvi de coneixements i promoure l’ anàlisi de les metodologies i enfocaments actuals referents a l’ Avaluació de Riscos i la Comunicació de Riscos de Contaminants en productes del mar per augmentar la preparació per enfrontar impactes i desafiaments futurs.

El Gremi de Majoristes de Peix de Barcelona vam participar a la jornada amb una ponència sobre la comunicació dels riscos i dels beneficis dels productes de la pesca en el Mercat del Peix explicant la gestió i comunicació de alertes alimentàries, el projecte Creix amb el Peix i la Campanya Jo Menjo Peix promoguts pel Gremi.

EL GREMI DE MAJORISTES DE PEIX PARTICIPA A LES JORNADES ORGANITZADES PER CREDA (RASCS)

Attachments